Android için Bankacılık Uygulamaları

Televizyonlarda çıkan o reklamda söylendiği gibi "bankacılığı çok değiştirdiler". Artık banka işlemlerinizi yapmak için evinizin rahatlığından çıkıp, soğukta veya sıcakta bankalara gitmek, sıra beklemek ve o işkenceleri çekmenize hiç gerek kalmadı.

Android için Bankacılık Uygulamaları

 

Televizyonlarda çıkan o reklamda söylendiği gibi "bankacılığı çok değiştirdiler". Artık banka işlemlerinizi yapmak için evinizin rahatlığından çıkıp, soğukta veya sıcakta bankalara gitmek, sıra beklemek ve o işkenceleri çekmenize hiç gerek kalmadı.

 

Öncelikle bilgisayarlardan neredeyse her türlü işlemi halledebilir hale geldik. Kredi kartı borcu yatırma, para aktarma, döviz alma ve aklınıza gelebilecek her türlü işlemi artık sadece bilgisayarlardan değil, cebinizdeki akıllı telefonlardan da yapabileceksiniz.

Bildiğiniz gibi günümüzde neredeyse herkeste birer akıllı telefon bulunmakta. En çok rağbet gören uygulama türlerinden bir tanesi de bankaların resmi mobil uygulamaları. Akbank, İş Bankası, Denizbank, TEB gibi bankaların kendilerine özel uygulamaları var. Biz de Tamindir ekibi olarak sizler için bu uygulamaları derledik.

CEPTETEB

Türk Ekonomi Bankası'nın müşterilerine özel hazırladığı CEPTETEB uygulaması, Türkiye'de yapılmış ilk banka mobil uygulaması. Genel olarak kullanımı kolay bir uygulama olan CEPTETEB ile bütün işlemleriniz kısa sürede halledebilirsiniz.

Eğer TEB müşterisiyseniz, piyasa bilgilerine göz atmak, şubeleri ve ATM'leri öğrenmek, para transfer etmek, kredi kartı işlemleri gerçekleştirmek gibi bir çok özelliğe sahip bu uygulama ile bankacılığı cebinize getirebilirsiniz.

Resmi uygulama olduğu için güvenlik konusunda sıkıntı yaşamanıza da gerek yok. Şifre ve pin sistemleri ile çalıştığı için de bilgilerinizi güvenle korursunuz.

İşCep

Bir diğer banka uygulaması olan İşCep, İş Bankasının müşterileri için hazırladığı mobil uygulama. Yine ilklerden olan İşCep'i kullanması gerçekten çok kolay. Kendim de İş Bankası müşterisi olduğum ve rahatlıkla kullandığım için size de tavsiye ederim.

Para aktarma, hisse senedi, döviz alım satım, fatura ödemeleri, kredi başvurusu ve daha bir çok işlemi kolayca gerçekleştirebileceğiniz uygulama ile size en yakın şube ve ATM'leri görebilir ve ekonomi bültenini düzenli olarak takip edebilirsiniz.

Gerçekten hafif ve kullanışlı olduğunu da sözlerime eklemeden geçmeyeyim. Sisteminizi yormadan çalışan uygulama ile herhangi bir güvenlik sorunu yaşamazsınız.

Akbank Direkt

Akbank, Türkiye'nin en büyük bankalarından bir tanesi. Artık sadece bilgisayarda değil, akıllı telefon ve tabletlerinizden de Akbank işlemlerinizi gerçekleştirme imkanınız var. Para transferi, kredi kartı işlemleri gibi bütün ana bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer bankaların mobil uygulamalarına kıyasla uygulamaya giriş çok daha kolay ve çabuk. Üstelik ana ekranı size özel hazırlanıyor. İçindeki döviz kuru değiştirme gibi özellileri ise Akbank müşterisi olmayanlar dahi kullanabiliyor.

Para gönderme işlemini ise hem banka hesabınızdan hem de kredi kartınızdan gerçekleştirebilmeniz bir diğer artı. Akbank müşterisiyseniz indirip denemenizi tavsiye ederim.

Garanti Cep Şubesi

Garanti Bankası da bir diğer büyük banka. Aynı diğer uygulamalar gibi Garanti Cep Şubesi ile bütün ana bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilir, finansal varlıklarınızı kolayca yönetebilirsiniz.

Garanti Bankası'nın mobil uygulaması, diğer bankacılık uygulamalarına göre çok daha gelişmiş bir arayüz ile daha fazla özellik ve hizmet sunan bir uygulama. Hem tabletlerinizde hem de akıllı telefonlarınızda kolayca kullanabilirsiniz.

Ana bankacılık işlemleri haricinde sunduğu hizmetlere ise şunları sıralayabiliriz; piyasa bilgileri ve grafiklerine ulaşmak, Reuters haberlerini okumak, günlük piyasa yorum videoları izlemek ve daha bir çok faydalı işlem.

Yapı Kredi Mobil Bankacılık

Mobil bankacılık uygulamalarından bir diğeri de Yapı Kredi bankasının uygulaması. Elbette Yapı Kredi bankası da müşterileri için mobil cihazlardan erişimi sağlamak adına mobil uygulama çıkardı. Üstelik Yapı Kredi müşterisi olmasanız dahi kullanabileceğiniz özelliklere sahip.

Bütün bankacılık işlemlerinizi mobil cihazlara özel olarak hazırlanmış arayüz ile kolayca gerçekleştirebilir ve bilgisayardan mobil şubeye girmek için tek kullanımlık şifre alabileceksiniz. Tabi ki diğer bütün ana bankacılık işlemlerinizi de yapabileceksiniz.

Yapı Kredi müşterisi değilseniz bile bireysel kredi, fon, döviz hesaplama, faiz ve kur fiyatlarını takip etme, kampanyaları görüntüleme, en yakın şube ve ATM'leri arama gibi özellikleri kullanabilirsiniz.

MobilDeniz

Denizbank müşterilerinin kullanabileceği resmi Android uygulaması olan MobilDeniz ile para aktarımı, kredi kartı işlemleri, fatura ödeme gibi bütün ana bankacılık işlemlerinizi kolayca ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca borsa bilgilerine ulaşabilir, döviz kurları hakkında bilgi alabilir, kredi çeşitlerine gözatabilirsiniz. Harita üzerinden size en ykaın şube ve ATM'yi de bulabilirsiniz.

Kredi kartı ve kredi başvurusu da yapabileceğiniz uygulamanın tabletlere özel bir arayüzü de bulunmakta. Uygulamayı ilk açtığınıza, işlemlerinizi en pratik şekilde gerçekleştirebilmek için ekranda beliren ipuçları ise uygulamanın bir diğer artısı.

fastPay

fastPay diğer mobil bankacılık uygulamalarından biraz daha farklı bir çizgide bir uygulama. DenizBank tarafından geliştirilmiş uygulama aslında mobil bir cüzdan. 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde para transfer etmenizi sağlıyor.

Herhangi bir banka hesabınız olmasına gerek yok. İstediğiniz herkese cep telefonunuz ile 1 TL karşılığında para transferi yapabilirsiniz. Ayrıca yine kartsız para çekmenize de olanak sağlıyor.

Uygulama ile gerçekleştirebileceğiniz işlemler arasında TL yükleme, market ve restoranlarda ödeme yapma ve para gönderme var. Tabi bunu anlaşmalı işyerlerinde gerçekleştirebiliyorsunuz. Yine de gerçekten kullanışlı bir uygulama.

Finansbank Cep Şubesi

Finansbank tarafından özel olarak geliştirilen Finansbank Cep Şubesi bankacılık işlemlerini cebinize getiriyor. Bu uygulama ile hem banka müşterileri hem de müşteri olmayanlar farklı işlemler yapma şansına sahip oluyor.

Müşteri olmasanız bile piyasa özetleri alabilir, en yakın şubelere ulaşabilir ve danışmanların yorumlarını dinleyebilirsiniz. Müşteri iseniz, hesap, para, kredi kartı, yatırım işlemleri ve fatura ödemelerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Yine favori işlemlerinizi kısayollarınıza ekleyebilir, işlemleri hızlı işlem olarak kaydedip işlemleri çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirme imkanına sahipsiniz.

Enpara.com Cep Şubesi

Enpara.com Finansbank tarafından geliştirilmiş bir diğer farklı mobil bankacılık uygulamasıdır. Enpara'nın Finansbank'ın mevcut internet şubesinden farkı ise Enpara müşterisinin aslında fiziksel olarak bir Finansbank şube müşterisi olmamasıdır.

Yani aslında Enpara.com hiçbir zaman fiziksel olarak şubeye uğramamanızı sağlamak için geliştirilmiş bir uygulama. Uygulama ile hesaplarınızı kontrol edebilir, para transferi yapabilir, fature ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Şık ve kolay kullanımlı arayüzü ile bütün işlemleriniz rahatça ve kolaylıkla halledebilirsiniz. Bas Biriktir ise dikkat çeken bir özelliği. Bu özellik ile tek tuşla para biriktirebilirsiniz.

YORUMLAR