Android Dünyasının En Çok İndirilen Uygulamaları Sizin Telefonunuzda Var mı?

Android uygulama mağazası Google Play’de milyarlarca kez indirilen uygulamalar var. Hatta bu uygulamaların arasına geçenlerde Instagram’da katıldı ve 1 Milyar Kulübü adı verilen bir indirme listesine dahil oldu. Google Play’in en popüler uygulamalar list

Android Dünyasının En Çok İndirilen Uygulamaları Sizin Telefonunuzda Var mı?

Android uygulama mağazası Google Play’de milyarlarca kez indirilen uygulamalar var. Hatta bu uygulamaların arasına geçenlerde Instagram’da katıldı ve 1 Milyar Kulübü adı verilen bir indirme listesine dahil oldu. Google Play’in en popüler uygulamalar listesindeki ilk 10 uygulama, sizin telefonunuzda var mı? Hemen kontrol edin.

Google Play’de dengeler artık çok hızlı değişmiyor. 19 uygulama 1 Milyar Kulübüne dahil olduktan sonra rekabet arttı ancak seçilmiş programlar arayı oldukça açtılar.

Google Play'de En Çok İndirilen Uygulamalar (500 milyon 1 Milyar arası) 

WhatsApp

Bir hızlı mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın telefonunuzda olmama ihtimali yoktur diye düşünüyoruz. Ama her ihtimale karşı lazım olursa şurada dursun.

Pokemon GO

Kitleleri sokaklara döken oyunun sürekli güncellenen APK dosyalarını Tam indir sayfalarından edinebilirsiniz.

Facebook Messenger

Facebook’un şemsiyesi altında bulunan bu uygulama görüntülü ve sesli anında mesajlaşma uygulaması olarak son derece popüler. Vardır sizde mutlaka ama olmayana tavsiye edebilirsiniz.

Facebook

Elbette herkesin ilk göz ağrısı bu uygulama tüm telefonlara varsayılan olarak bile geliyor. Ama ne olur ne olmaz… Güncellemek falan gerikir.

Snapchat

Yeni nesil mesajlaşma uygulamalarından olan Snapchat, Facebook’un en büyük rakibi. Bakalım mağazadaki bu pozisyonunu ne kadar koruyabilecek.

Google Duo

Google Duo daha henüz çiçeği burnunda bir görüntülü mesajlaşma ve görüşme uygulaması olsa da 5 gün içinde 5 milyon indime sayısına neredeyse ulaştı bile.

Instagram

Facebook kontrollü bir diğer sosyal ağ uygulaması olan Instagram, Hızla yükselişini sürdürüyor. Her ne kadar Snapchat’i taklit ediyor deseler de Instagram’ı kimse durduramıyor.  

Spotify

Bir müzik servisi olan Spotify hızla kendini geliştirip kabul gören uygulamalardan biri oldu. Her müzik severin telefonunda olması lazım. Hem de ücretsiz servisi de var.

Skype

İlk önceleri cılız olarak adlandırılan Skype servisi bünyesine türlü yenilikler katınca 1 milyarlık uygulamalar kulübüne doğru emin adımlara ilerliyor.

Google Çeviri

Özellikle seyahat mevsimi olan yaz aylarında Google Çeviriye talep çok arttı. 500 milyon indirme sayısına sahip olan uygulama hızla listede yükseliyor.

 

YORUMLAR