Adobe Flash Player 11 ve AIR 3 İle Konsol Kalitesinde 3D Oyun Keyfi

Adobe Flash Player 11 ve Adobe AIR 3 isimli programların neler sunduğunu merak ediyorsanız, hazırladığımız yazıya göz atabilirsiniz. İşte bütün ayrıntılar!

Birkaç gün önce Windows 8 ürününde Adobe Flash desteğini kaldıracağını açıklayan Microsoft'a karşı atağa geçen Adobe, yeni ürünleri Adobe Flash Player 11 ve Adobe AIR 3'ün tanıtımını gerçekleştirdi.

Oynamadan Geçmemeniz Gereken En İyi 5 Flash Oyun
İNTERNET

Oynamadan Geçmemeniz Gereken En İyi 5 Flash Oyun

Bilgisayarınızda oyun oynayabilmek ve eğlenceli zamanlar geçirebilmek için illa ki yüksek fiyatlı donanımlara ihtiyacınız yok. Bu yazımızda yalnızca internet bağlantısı ile oynayabileceğiniz en iyi 5 flash oyun ile karşınızdayız.

Adobe Flash Player 11 ve AIR 3 Neler Sunuyor?

Adobe Flash en popüler olduğu alan olan oyunlar için gerçekleştirdiği geliştirmelerle henüz bir yere gitmeye niyeti olmadığını kanıtlama amacında gibi görünüyor.

Adobe lansmanının öne çıkan başlığı "konsol kalitesinde oyun deneyimi." Adobe Flash 11 ve AIR 3 ürünlerinde 2D grafik geliştirmelerinin yanında tam kapsamlı bir 3D grafik desteği sunacak. Firma şu an kullandığımız sürümlere oranla çok daha yüksek bir performansla karşılaşacağımız iddiasında. Bu iddia gerçekleşirse ancak konsollarda rastladığımız görüntü kalitesi ve akıcılığa Flash ve AIR uygulamaları sayesinde hem bilgisayarlar hem de mobil cihazlardan ulaşacağız.

Flash temelli iOS uygulamalar için HD video desteği, Surround Sound 7.1 desteği, Flash Access ve Adobe Pass desteği Ekim ayında kararlı sürümleri yayınlanacak Adobe Flash 11 ve Adobe AIR 3'te karşılaşacağımız diğer yeni özellikler.

Bahsettiğimiz ve bahsetmediğimiz diğer tüm yeni özellikler için aşağıdaki tanıtım videosuna göz atabilirsiniz. Böylelikle söz konusu programlar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR