2016'nın Vazgeçilmez Güvenlik Yazılımı Neden 360 Total Security Olacak? İşte Sebepleri

360 Total Security pek çok nedenden dolayı edinmeniz gereken bir yazılım. İşte sebepleri.

2016'nın Vazgeçilmez Güvenlik Yazılımı Neden 360 Total Security Olacak? İşte Sebepleri

360 Total Security kullanmaya başlayalı neredeyse bir sene oldu. Bu kadar sessiz ve bu kadar kapsamlı bir bütünleşik PC güvenlik yazılımına ilk defa sahip olduğuma neden çok memnun olduğumu sizlerle de paylaşmak istedim.

Günümüzde PC’lere yönelik tehditler bu kadar artmışken ücretsiz ve güçlü bir yazılıma ihtiyaç duyuyorsanız 360 Total Security pek çok nedenden dolayı edinmeniz gereken bir yazılım. 2015 yılında kendi kulvarındaki pek çok yazılımı geride bırakan 360 Total security bakın hangi sebeplerden dolayı “en iyi güvenlik yazılımı” unvanını hak ediyor. Antivirüs kategorisinde bulunan pek çok programın 360 Total Security'de bulunan ek özelliklere sahip olmaması, genellikle kullanıcıyı birden fazla uygulama kurmaya zorunlu bırakıyordu. Oysa 360 Total Security ile bir uygulama altında birden fazla güvenlik, onarım ve bakım servislerini kullanabiliyoruz.

Bütünleşik koruma ve kontrol

Bir PC ve Android telefon sahibiyseniz koruma ve bakım kalkanlarını her iki cihaz üzerinden de kontrol edilebilen özellikleri ile gerçekten cihazlarınızın etrafında bir güç duvarı oluşturuyor. Üstelik bunu cihaz kaynaklarını minimumda kullanarak gerçekleştiriyor. 360 Total Security temel olarak Android akıllı telefon veya tabletinize gerçek zamanlı koruma sunan ve virüs temizleme işlemlerini otomatik olarak gerçekleştirebilen bir mobil güvenlik uygulaması. 360 Total Security PC ya da Android cihazınızı sürekli olarak takip eden bir yazılım. Cihazlarınıza herhangi bir uygulama yüklediğinizde bu uygulamanın güvenli olup olmadığını denetliyor ve mevcut dosyalarınızı tarayarak zararlı yazılımlar içerip içermediklerini kontrol ediyor. Böylece ilk etapta kendinizi güvende hissediyorsunuz. Bakım ve koruma işlevlerini her platformda bütünleştirebilen ve bu kadar ciddiye alan bir başka yazılıma rastlamanız mümkün değil. 

Neden 360 Total Security daha üstün?

360 Total Security sadece bir mobil antivirüs çözümü olmakla yetinmiyor; uygulama Hem PC hem de Android cihazlarınıza bakım yaparak onları çöp dosyalardan arındırıyor. Bununla da kalmıyor pil ömrünüzü kısaltan uygulamaları denetliyor ve kontrol altına alıyor. Kayıt defterini düzenleyebiliyor, Wi-Fi güvenliğini kontrol ediyor, RAM temizleme işlemini gerçekleştirerek cihazlar üzerinde, özellikle akıllı telefonlarda uygulama ve oyunların daha rahat çalışmasını sağlıyor.

Hem güvenli hem hızlı PC

360 Total Security’nin en etkileyici özelliklerinden biri bilgisayarınızın açılış, kapanış ve performans hızlarını kontrol ediyor olabilmesi. Özellikle PC açılışlarında başlangıç kümesine yerleşmiş olan gereksiz uygulamaları saptayarak durdurabiliyor olması, kısaca açılışı hızlandırması son derece kullanışlı. Üstelik her PC açılışında cihazınızın kaç saniyede açıldığını kontrol edebileceğiniz bir bildirim de gönderdiği için gerekli ayarları yapabilmenize de olanak veriyor.

Ücretsiz ve üstün korumaya yeni bir nefes: 360 Connect

360 Total Security gerçekleştirdiği onlarca görev için kullanıcılardan bir ücret talep etmiyor. Üstelik güncellendiği zaman bunu arka planda sessiz sedasız gerçekleştiriyor ve kullanıcıyı günlük rutininde rahat bırakıyor, yormuyor. 360 Total Security'nin yeni sürümü "360 Connect" hali hazırda 360 Total Security kullananları da oldukça sevindirecek. Kullanmaya karar verecek olanlar da bu özelliklerin başka hiçbir antivirüs yazılımında olmadığını görecekler.

360 Total Security İncelemesi
Tamindir TV

360 Total Security İncelemesi

Bilgisayarlarınıza güvenliğiniz için antivirüs yazılımları yüklersiniz. Ama genel kanıya göre bu uygulamalar bilgisayarı yavaşlatır.

360 Total Security 360 Connect ile 2016’da daha da üstün 

360 Total Security artık hem PC’den hem de Android cihazlardan bütünleşik olarak 360 Connect ile kontrol edilebiliyor. Arkadaşlarınızın ve aile bireylerinin cihazlarına 360 Connect kullanarak destek vermeniz artık mümkün olabiliyor. 

Android cihazlarınızı kullanarak PC’nizde olanı biteni kontrol edebiliyorsunuz. PC’de yaşanması muhtemel sorunları telefonlardan çözebiliyorsunuz. Yeni güncelleme ile akıllı telefonlarınız ve PC’niz bütünleşiyor ve kontrol uzakta da olsanız tamamen sizde oluyor. Hatta 360 Connect ile arkadaş ve aile bireylerinize mesajlar da gönderebiliyorsunuz.

360 Connect ve yeni özellikleri

Bu kadar fazla avantajı ücretsiz bir programda bulmak gerçekten bir hediye gibi. Bakın yeni 360 Total Security ile yukarıda saydığımız temel özelliklerin dışında yeni olarak neler yapabiliyorsunuz.

  • 360 Connect, 360 Total Security kullanan 5 PC’ye kadar destek veriyor. Böylece ailenizin veya arkadaşlarınızın cihazlarını da kontrol edebiliyorsunuz.
  • Durum bildirimleri genişletiliyor, PC’de olan biten tüm aksaklıklardan haberdar oluyorsunuz. PC’de çok fazla artık yazılım varsa, virüs girdiyse ya da temizlik gerekiyorsa hemen akıllı telefonunuza bir bildirim geliyor.
  • Akıllı telefondan PC’nizi başlatabiliyor ve cihazın taramasını yapabiliyorsunuz.
  • Diğer PC’lere akıllı telefonunuzu kullanarak mesaj atarak PC sahibinin bunu görmesini sağlayabiliyorsunuz.

Aşağıdaki ekran görüntüleri ise yukarıda anlattığımız 360 Connect özelliklerinin nasıl detaylandırıldığını net olarak gösteriyorlar. 

Kontroller son derece kolaylaştırılmış ve anlaşılır bir arayüze yerleştirilmiş. Kullanıcılar kontrol edecekleri cihazları seçerek ne yapmak istediklerini hiç takılmadan uygulayabiliyor. Bu cihazlar aileden birinin ya da bir arkadaşın cihazı da olabiliyor. Her şey bittiğinde ise rapor ekranlarından yapılan tüm işlemler ile ilgili detaylı bilgiler takip edilebiliyor. 

Uzun sözün kısası hemen bir 360 Total Security edinmekte fayda var. Cihazlarınızı yormadan, kaynakları boşa harcamadan bakım ve güvenlik çözümleri için çoklu platformlarda kullanabileceğiniz bu yazılım uzun süre güvenliğinizin sorumluluğunu almaya aday en iyi yazılımlardan biri olarak 10 puanı hak ediyor. 

360 Total Security Kullanıcıyla Hep İletişimde

360 Total Security'nin Facebook sayfası kullanıcıyla sürekli iletişimde kalıyor. Böylece Facebook üzerinden 360 Total Security ile ilgili takıldığınız her konuda sorularınıza cevap alabiliyorsunuz. Ayrıca bu sayfada 360 Total Security'nin özellikleri hakkında bilgiler ve güncellemeler de yer alıyor. Ayrıca kullanıcılar [email protected] adresinden e-posta yoluyla 360 Total Security hakkında destek alabiliyorlar. 

YORUMLAR