2014 Yılında Türkiye Neler İndirdi? - Tamindir 2014 Türkiye İndirme Trendleri Raporu

Tamindir, 2014'te kullanıcıların en çok ilgilendikleri ve indirdikleri teknoloji içeriklerini rapor olarak yayınladı.

2014 Yılında Türkiye Neler İndirdi? - Tamindir 2014 Türkiye İndirme Trendleri Raporu

Türkiye’nin en büyük uygulama indirme ve teknoloji platformu olan Tamindir.com, geçtiğimiz yıl içerisinde kullanıcıların indirme alışkanlıklarını ortaya koyan “İndirme Trendleri” raporu ile karşınızda.

Türkiye’de program indirme denince akla ilk gelen ve Türkiye’nin en çok ziyaret edilen sitelerinden bir tanesi olan Tamindir.com, 2014 yılında yakalamış olduğu yaklaşık 130 milyon indirme sayısıyla bir kez daha sektörün nabzını tuttuğunu göstermiş oldu.

Program, uygulama ve oyun indirme seçeneklerinin dışında, kullanıcılarına en popüler ve en güncel teknoloji içeriklerini de hazırladığı haberler, incelemeler, rehber bloglar ve videolarla sunan Tamindir, geçtiğimiz yıl içerisinde Türk internet kullanıcılarının ziyaret ve davranışlarını inceleyen “Tamindir 2014 Türkiye İndirme Trendleri” raporunu hazırlayarak, sektörün nasıl geliştiğini hem ziyaretçilerine hem de geliştiricilere gösterme imkanını da yakalamış oldu.

Kullanıcıların indirme alışkanlıklarının ve davranışlarının incelendiği raporda Türk kullanıcılarının mobil ve masaüstü işletim sistemleri üzerinde en çok indirdikleri program, uygulama ve oyun içerikleri açık bir şekilde gözler önüne seriliyor. İndirme istatistiklerinin dışında 2014 yılında en çok okunan teknoloji haberlerine ve rehber blog yazılarına da yer verilen rapor, Türk kullanıcılarının gerçekten de mobil cihazlar ve oyun sektörüyle ne kadar içli dışlı olduğunu bir kez daha bizlere hissettiriyor.

Özellikle masaüstü ve mobil geliştiricilerin, kullanıcı ziyaretlerini ve davranışlarını açık bir şekilde anlamalarına olanak sağlayacak çeşitli istatistiksel verilere dayanan raporun tamamına aşağıdaki bağlantı ile ulaşabilirsiniz.

Raporumuza Tamindir Kurumsal Web Sitesinden Ulaşın

YORUMLAR