Zynga Unleashed 2012 ve Yeni Zynga Oyunları: FarmVille 2, TheVille ve ChefVille

Kısa sürede dünyanın en popüler oyun şirketlerinden biri konumuna gelen Zynga, düzenlediği Zynga Unleashed 2012 etkinliği ile birlikte birçok önemli bilgiyi paylaştı ve The Ville, ChefVille ve FarmVille 2 gibi yeni oyunlarının müjdesini verdi.

Zynga Unleashed 2012 ve Yeni Zynga Oyunları: FarmVille 2, TheVille ve ChefVille

Kısa sürede dünyanın en popüler oyun şirketlerinden biri konumuna gelen Zynga, düzenlediği Zynga Unleashed 2012 etkinliği ile birlikte birçok önemli bilgiyi paylaştı ve The Ville, ChefVille ve FarmVille 2 gibi yeni oyunlarının müjdesini verdi.

Sunumun başında, Zynga’nın Texas Holdem Poker ile birlikte nasıl doğduğundan ve birkaç yıl içinde şirketin nasıl milyar dolarlık konuma geldiğinden bahseden yönetici Mark Pincus, daha sonra Zynga’nın sunacağı yeniliklerden bahsetmek üzere sözü takım arkadaşlarına bıraktı.

Mark Pincus’un ardından söz alan Kostadis, kullanıcıların oyun alışkanlıklarına yönelik bilgilerin yanı sıra kendi geliştirmelerinden bahsetti. Her hafta binden fazla yeni özelliğin ve materyalin oyunlara eklediğini söyleyen Kostadis, Zynga oyunları üzerinden kullanıcıların saniyede bir milyonluk aktivite hacmi gerçekleştiğini ekledi. zCloud projesinden de bahseden Kostadis, donanımın ve servislerin birleşmesiyle oyun dünyasında daha güçlü bir noktaya geleceklerini işaret etti. Kostadis’in ardından sahneye çıkan Manuel, Zynga.com üzerinde yer alacak yeni özellikleri anlattı. zFriends, Social Stream, yeni sohbet odaları, detaylı profil sayfaları, daha hızlı açılma ve çoklu oyuncu desteği Zynga.com’daki yeni özellikler olarak karşımıza çıkacak. Bunların yanı sıra Zynga oyunlarının artık Facebook reklamlarını desteklediğini de öğrendik. Kuşkusuz bu yenilikler arasındaki en önemli öğe Zynga with Friends, o sırada çevrim içi olan arkadaşlarınızı hemen bir oyuna davet edebilmenizi sağlıyor. Diğer yandan Zynga with Friends servisi arkadaşlarınızın oynadıkları oyunlara dair birçok anlık bilgiyi de size sunabiliyor ve böylece Zynga oyunları dünyasındaki arkadaşlar arasında önemli bir etkileşim ortamı oluşturulmuş oluyor.

Ve Yeni Zynga Oyunları Geliyor

Zynga Unleashed 2012, Zynga ile ilgili birçok önemli bilgi verinin paylaşıldığı etkinlik olmasının yanı sıra yeni Zynga oyunlarının da müjdecisi oldu. İşte yeni oyunlar:

FarmVille 2

Bugün Zynga, 7’den 70’e biliniyorsa bunda kuşkusuz FarmVille oyununun çok büyük etkisi var. Hemen her yaştan bağımlılık yaratan tarım oyunu, ikinci sürümü FarmVille 2 ile birlikte müthiş özellikleri oyun severlere taşımaya hazırlanıyor. Hayvanların daha detaylı ve hareketli olmaları, üç boyutlu modelleme özelliği ile oyun daha şimdiden heyecan yaratma potansiyeline sahip. Zynga tarafından “yakında” olarak ifade edilen bir zaman diliminin ardından gelecek olan FarmVille 2, yine milyonlarca kişiyi kendine bağlayacak.

TheVille

Sims’in Facebook üzerine Sims Social olarak gelmesiyle birlikte neredeyse tüm Facebook kullanıcılarının aşina olduğu ikincil yaşam türü kapsamında değerlendirebileceğimiz TheVille, Zynga tarafından Sims Social’a ciddi bir rakip olarak üretilmiş görünüyor. Ancak Sims Social’a göre daha esnek ve daha çok aktiviteyi beraberinde getiren TheVille, birkaç güç içinde oynanabilir kılınacak.

ChefVille

İstediğiniz mutfağı yaratabildiğiniz, yemek yapma konusunda birçok özelliği içeriğinde sunan ve arkadaşlarınızla da etkileşim kurabilmenizi sağlayan ChefVille, özellikle de yemek yapma ve sunma konularında istekli olanların çok severek oynayacağı bir oyun olarak karşımızda. Dünyadaki mutfak kültürlerinin önemli ölçüde öne çıkarıldığı oyun, bir mutfak kurmakla başlayıp popüler bir restoran meydana getirme noktasına gitmenizi sağlıyor. Bunu yapmanızı sağlarken de bir hayli eğlenmeniz için birçok detayı içinde bulunduruyor. Arkadaşlarınızın sizin restoranınızı ziyaret etmesine de olanak sağlayan ChefVille, Zynga’nın en popüler oyunları arasındaki yerini alacağa benziyor.

Zynga Elite Slots

Zynga Elite Slots, Zynga Casino ailesinin yeni üyesi. Klasik slot oyunlarının aksine oldukça farklı öğeleri içereceği açıklanan oyunda oyun severler, bilimkurgu filmlerinden çıkmışçasına oluşturulan vampirlerden vahşi batı öğelerine değin kendilerini birçok senaryonun içinde bulacaklar.

Matching With Friends

Matching With Friends, renkli kutuların ana öğeler olarak yer aldığı ve arkadaşlarla oynanma özellikleriyle öne çıkan yeni bir Zynga oyunu. Renkli kutuların bir araya getirilmesi için oyuncuların çaba gösterecekleri oyun da diğer Zynga oyunları gibi ilgi çekebilecek düzeyde.

Bir bir oyun severlerle buluşturulacak olan bu yeni Zynga oyunları ile ilgili gelişmeleri size aktarmayı sürdürecek ve sitemizin ilgili bölümlerinde kendilerine yer vererek sizlerin kaliteli oyun deneyimleri yaşamanızı sağlayacağız.

YORUMLAR