Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri, 2 Mayıs 2015'te Başlıyor

Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri 2 Mayıs'ta Ankara Üniversitesi'nde başlıyor!

Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri, 2 Mayıs 2015'te Başlıyor

Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri veya kısa adıyla YAZGİG, adından da anlayabileceğiniz gibi Yapay Zeka, Görüntü İşleme ve Robotik alanlarında ilgisi bulunanların bu konulara dair tüm merak ettiklerini keşfedebilecekleri ve bunun yanında bilgi dağarcıklarını arttırabilecekleri bir etkinlik olarak karşımıza çıktı.

2-3 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan etkinliğin konuşmacıları da yine bu alanın deneyimli isimlerinden oluşuyorlar. Etkinliğin organizasyonunu ise Ankara Üniversitesi Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Topluluğu tarafından üstlenilmiş durumda.

Şimdilik etkinlik programı açıklanmış değil ancak pek çok üniversiteden ve ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelecek olan konuşmacılar hem sektör çalışanları hem de profesör ve doçent doktorlar olarak katılım gösterecekler.

Son yıllarda yapay zeka konusunun ne kadar popüler olduğunu ve oyunlardan tutun da filmlere kadar tüm medyaların temel konusunu oluşturdukları dikkate alınırsa, gelecek senelerde bu konunun popülerliğini devam ettireceğini de söyleyebilirim. Yapay zeka ve görüntü işleme teknolojileri üzerine profesyonelleşmek isteyenlerin kaçırmamaları gereken etkinliklerden birisi olan YAZGİG'e katılım gösterebilmek için aşağıdaki adresleri kullanarak etkinliğin resmi hesaplarına ve web sitesine kolayca ulaşabilirsiniz:

Web sayfası: http://www.yapayzekavegoruntuislemegunleri.com

Facebook ana sayfası: http://www.facebook.com/yapayzekavegoruntuislemegunleri

Facebook etkinlik sayfası: http://www.facebook.com/events/1429063537394508/

Twitter hesabı: http://www.twitter.com/yazgig2015

YORUMLAR