Xyz Alan Adını Ücretsiz Kayıt Edin!

Xyz alan adını ücretsiz olarak almanın bir yolu var.

Xyz Alan Adını Ücretsiz Kayıt Edin!

Kuşakları simgelediği ileri sürülen yeni nesil alan adı “.xyz” Hostinger'de ücretsiz olarak sunuluyor.Web sitesi sayısının milyarları bulması doğal olarak com, net gibi Top Level diye adlandırılan alan adlarında kullanılabilir isim sayısını oldukça düşürdü. Buna mukabil internet dünyasına pek çok yeni uzantı girdi. Bunlardan biri olan xyz uzantısını Hostinger adlı hizmet sağlayıcısı ücretsiz olarak sunmaya başladı.

Detaylara geçmeden önce Hostinger'den biraz bahsetmekte fayda var. Popüler web alanı sağlayıcılardan birisi olan Hosting24 iştiraklerinden birisi olan Hostinger, pek çoğumuzun amatör amaçlı web sitelerini barındırdığı meşhur 000webhost ile de akraba. Asıl işi ücretli/ücretsiz hosting sağlamak olan Hostinger'de günlük tıkı çok fazla olmayan, çok fazla kaynak tüketmeyecek web sitelerinizi sorunsuzca barındırabileceğinizi de belirmekte fayda var. Site arayüzünün Türkçe olması ve destek ekibinde bir Türk çalışanın bulunması da ayrı bir güzellik.

1. Bedava xyz alan adımızı almak ve bu alan adı için bir hosting tedarik etmek için öncelikle üye olmamız gerekiyor. hostinger.web.tr adresine gidelim.

2. İster üyelik formunu doldurun isterseniz de Google veya Facebook hesabınızla tek tıkla üye olun. Tercihi size bırakıyorum.

3. Bu adrese gidin. İstediğiniz alan adını yazıp uygunluğunu sorgulayın. Başka birisi kaydetmemişse alan adı sizindir! Unutmayın ki ücretsiz kayıt sadece 1 yıl içindir. 1 yılın sonunda kullanmaya devam etmek isterseniz o günkü fiyatlandırma üzerinden renew (yenileme) yapmak durumundasınız.

4. Bir de ücretsiz hosting alayım derseniz bu bağlantıya gidin. Ücretsiz paketi seçin.

İşlem bu kadar! Xyz alan adınız ve ücretsiz hostinginizle internet deryasına minik de olsa bir adım atmış oldunuz.

Google’ı Sözde 12 Dolara Satın Alan Adam Spekülasyonlarına İnanmayın!

YORUMLAR