Xbox One Oyunları

Xbox One sunumunda yeni nesil konsolun ilk senesinde tam 15 özel oyun göreceğimiz duyuruldu!

Xbox One Oyunları

Not: Tüm haberleri tek başlıkta görmek için Xbox One Özellikleri ve Detayları Açıklandı yazısına bakabilirsiniz.

Xbox One tanıtımının sonlarına doğru yeni nesil konsolda göreceğimiz oyunlara dair ilk sunumları görmeye başardık. İlk olarak EA sahneye çıktı ve Microsoft'la stratejik partnerlik gerçekleştirdiklerini duyurdu. Madden 25, FIFA 14, NBA Live 14 ve UFC gibi markaları için EA Sports çatısı altında özel bir işbirliği başlattıklarını duyuran Electronic Arts, bunun şerefine Messi gibi ünlü sporcuların yer aldığı bir videoyu da izleyenlerin beğenisine sundu.

EA Sports Ignite İle Herşey Daha Gerçekçi Olacak
OYUN

EA Sports Ignite İle Herşey Daha Gerçekçi Olacak

Yeni nesil Ea Sports Ignite oyun motoru ile yeni nesil oyunlar artık daha gerçekçi gözükecek. Xbox One oyun konsoluna çıkış yapacak olan Fifa 14, NBA Live 14 ve UFC 14 bu oyun motoru ile yapılıyor.

Daha sonraysa sahne, spor oyunlarından yarış oyunlarına döndü. Ve Forza 5, Xbox One için özel olarak geleceğini bir tanıtım videosuyla bizlere duyurdu.

Forza Motorsports 5 Tanıtım Videosu Yayınlandı
OYUN

Forza Motorsports 5 Tanıtım Videosu Yayınlandı

Yeni nesil konsol Xbox One tanıtımı sırasında tanıtılan Forza Motorsports 5 yarış oyunu tanıtım videosu yayınlandı.

Forza 5'e dair yayınlanan kısa tanıtım videosunun ardından Xbox One adına gelecek Quantum Break isimli yeni Remedy projesi gösterildi. Live Action tadındaki bu video, Max Payne ve Alan Wake gibi oyunların yaratıcısı Remedy'nin Xbox One'a dair ilk projesi adına heyecan yarattı.

Bu zamana kadar bahsettiğim oyunların ortak noktalarından biri; hiçbirine dair bir oynanış videosu gösterilmemiş olmasıydı. Sunumu izleyenler açısından hayal kırıklığı yaratan bu durum Microsoft tarafından sanıyorum ki E3 2013'te telafi edilecek. Ayrıca Microsoft, bu oyunlarla beraber Xbox One'ın ilk yılı içerisinde konsola özel 15 oyun geliştirildiğini de resmi olarak açıkladı. Üstelik bu oyunlardan 8 tanesi daha önce adını sanını duymadığımız yeni markalar. (Umalım da Kinect için geliştirilen çocuk oyunları olmasınlar.)

Bu anonsun ardından Microsoft adına sahneye çıkan Nancy Tellem, ilginç bir projenin habercisi oldu. Nancy, Halo serisi adına 343i ve Steven Spielberg'in ortaklaşa bir Halo dizisine başlayacaklarını söyledi. (Anlaşılan Microsoft, konsolun televizyon özelliklerini öne çıkartırken hızını alamayıp bir de dizi yapmaya kalkışmış!)

Bu şaşırtıcı haberin ardından herkesin merak ettiği Call of Duty: Ghosts nihayet sunumda boy gösterdi. Fakat çok heyecan yapmanızı tavsiye etmem; çünkü Ghosts'a dair bir oynanış videosu da sunumda yayınlanmadı. Sadece kamera arkası görüntülerden ve birkaç saniyelik oynanış görüntülerinden oluşan bir video, Infinity Ward'ın Call of Duty: Ghosts'la ilgili amaçladıkları şeyleri ortaya koydu.

Call Of Duty Ghosts İlk Bakış
Tamindir TV

Call Of Duty Ghosts İlk Bakış

Xbox One sunumuyla beraber daha çok detay elde etme şansını yakaladığımız Call of Duty: Ghosts için bir ilk bakış gerçekleştirdik.

Call of Duty: Ghosts Tanıtım Videosu
OYUN

Call of Duty: Ghosts Tanıtım Videosu

Xbox One'ın tanıtımında gösterilen ender oyunlardan biri Call of Duty: Ghosts oldu. Uzun bir aradan sonra seride köklü değişikliklere giden oyunun tanıtım videosu karşınızda.

Sunumda ortaya çıkan Call of Duty: Ghosts detaylarını Call of Duty: Ghosts için Yeni Detaylar Açıklandı başlığında okuyabilirsiniz.

Not: Tüm haberleri tek başlıkta görmek için Xbox One Özellikleri ve Detayları Açıklandı yazısına bakabilirsiniz.

YORUMLAR