WhatsApp'ta Karşı Taraftan Habersiz Mesaj Okumanın 3 Yolu

WhatsApp'tan gelen mesajları karşı tarafın haberi olmadan okuyabilme yöntemlerini sizin için derledik.

WhatsApp'ta Karşı Taraftan Habersiz Mesaj Okumanın 3 Yolu

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta karşı tarafın haberi olmadan mesajları nasıl okursunuz? Sizin için derledik.

WhatsApp geçtiğimiz yıl bir güncelleme ile "mavi tik" olayını hayatımıza sokmuş ve bu olay pek çok sosyal medya platformunda mizah konusu olmuştu. Genellikle stresli ruh haline neden olan bu "mavi tik" güncellemesi insanların hemen cevap verme hissine kapılmasına neden oluyor. Ama bu durumdan kurtulmanın pek çok yolu var. Sizi bu durumdan kurtaracak üç farklı yolu sizin için derledik. İşte karşı tarafın haberi olmadan mesajları okuyabileceğiniz üç yöntem.

1. Uçak Modunu Etkinleştirin

Karşı tarafın haberi olmadan mesajları okumanın ilk yolu telefonu uçak moduna almak. Mesajların geldiğini gördükten sonra telefonu uçak moduna alın ve ardından WhatsApp'a geçerek mesajları okuyun. Bu şekilde mesajları okuduğunuzda karşı tarafın ruhu bile duymayacaktır. Uçak modunu etkinleştirmek için bildirim panelinden "uçak modu'na" tıklayıp gelen pencerede "Etkinleştir" butonuna dokunabilirsiniz.

2. Anasayfa Wigdet'larını Kullanın

Gelen mesajları karşı tarafın haberi olmadan okuyabileceğiniz en kolay yöntemlerden biri de WhatsApp Widget'larını kulllanmak. WhatsApp Widget'larını kullanarak karşı tarafın haberi olmadan mesajları okuyabilirsiniz. Üstelik uzun mesajları da kaydırma özelliği sayesinde okuyabiliyorsunuz. Widget'ları kullanmak için şu adımları izleyebilirsiniz.

Giriş ekranına basılı tutarak aşağıdaki "Widget'lar" seçeneğine dokunun.

WhatsApp seçeneğini bulun ve 4x2'lik kutuya basılı tutarak giriş ekranında bir yere yerleştirin.

Artık mesajları bu pencereden karşı taraftan habersiz olarak okuyabilirsiniz.

3. Gizlilik Ayarlarınızı Düzenleyin

Ayarlar>Hesap>Gizlilik altından düzenleyeceğiniz bir kaç ufak ayar ile habersiz olarak mesaj okumanız yine mümkün. Karşı taraf için sinir bozucu bir özellik olsa da işe yaradığı gerçek. Ancak bu ayarı etkinleştirdiğiniz zaman siz de karşı tarafın mesajlarınızı okuyup okumadığını anlayamayacaksınız.

Okundu bilgisini etkinleştirerek mesajlardaki mavi tiki kapatabilirsiniz.

Bu 3 yöntemden her hangi birini kullanarak mesajları habersiz bir şekilde okuyabilirsiniz. Resimler Samsung Galaxy E5 modelinden alınmıştır. Sizdeki görüntüler de aşağı yukarı aynı olacaktır.

WhatsApp Artık Tamamen Ücretsiz!

WhatsApp Uygulaması Emojilerle Çökebiliyor!

YORUMLAR