Verilerinizi Depolamanız için Önerebileceğimiz En İyi 5 USB 3.0 Flash Bellek

Verilerinizi depolamanız için önerebileceğimiz en iyi 5 USB 3.0 flash belleği derledik. Blogun tamamını okumak için tıklayın.

Verilerinizi Depolamanız için Önerebileceğimiz En İyi 5 USB 3.0 Flash Bellek

Devir bulut depolamanın devri olsa da USB flash bellekleri bir kenara atmak büyük haksızlık olur. Zira hızlı ve kolay taşınabilir olmaları onları yıkılmaz bir güç haline getiriyor. Çoğu zaman anahtarlığımıza bile takabildiğimiz bu mucizeler, yüksek kapasiteleri, acil durum için elverişli olmaları ve görece bulut depolamayla kıyaslandığında güvenli olmalarıyla dikkat çekiyor. Sizlere bu blogda çeşitli özellikleri gözönünde bulundurarak alabileceğiniz 5 öneri sunacağım.

Teknolojiden biraz da olsa anlayan herkese sorulan soruların başında 'Hangi USB Flash Belleği almalıyım?' geliyor. Bu durumla ben de çok karşılaştım. Piyasada bulabileceğiniz yüzlerce alternatifi olan bu ürünleri iyi araştırmak gerektiyor. Bulut depolama çoğu zaman sizi kurtarmaz. Neden? Çünkü ülkemizde internete her yerden ulaşmak mümkün olmuyor. Üniversitelerde bile, altını çizerek söylüyorum, iyi bir internet bağlantısına maalesef sahip değiliz. Öyleyse iyi bir USB bellek hayat kurtaracaktır.

Listeyi sıralamadan önce, oluştururken gözönünde bulundurulan bazı ölçekleri sizlerle önceden paylaşmak istiyorum. ''Bu ürün ülkede yok.'' dememeniz için önceden uyarı mahiyetinde olduğunu belirteyim. Öncelikle fiyatlandırmayı değerlendirmeye alıp karşılaştırma yaptım. Ödeme yöntemleri kolaylaştığından yurtdışından kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Ülkemizde listede bulunan ürünler oldukça pahalı. Biraz araştırıp, uygun fiyata getirtebilirsiniz. İkinci olarak yazma ve okuma hızları değerlendirildi. Bunlar için de çeşitli kaynaklardan faydalandığımı söyleyeyim. Şimdi listeye geçebiliriz.

1- Kingston Digital 64GB Data Traveler USB 3.0 Flash Bellek

Bu ürünü ben de kullandığımdan ilk başa yazdım. Fiyatlar sizin bütçenize göre pahalı gelebilir veya gelmeyebilir, bu konuda yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Fakat ben cüzi bir miktara yurtdışından getirtmiştim. Küçük, alüminyum kasa, bir anahtarlıkta kolayca taşınabiliyor ve USB portuna tam oturacak şekilde tasarlanmış. Depolama miktarı da sizi yeterince mutlu edecektir.

2- SanDisk Extreme 64GB USB 3.0 Flash Bellek

SanDisk piyasadaki en hızlı USB bellekleri yapıyor desem bana kızmazsınız değil mi? Bu öneride bulunduğum ürün de en hızlılarından biri ve verileri 245 MB/S okuma, 190 MB/S yazmasıyla dikkat çekiyor. 64 GB klasmanında kendisini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

3- PNY Turbo 64GB USB 3.0 Flash Bellek

Ülkemizde pek fazla bilinmese de listede olması gerektiğini düşündüğüm bu ürün, taşınabilir, küçük ve yukarıda bahsettiğim ürünlere nazaran daha uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekiyor. Tabii bu listeye girmesindeki önemli etkenlerden biri de sağlam ve hızlı transfer hızlarının olması.

4- Corsair Voyager Go 64GB OTG Flash Bellek

İster Mac, ister PC olsun, bunları geçtim Android telefon veya tabletlerinizde kullanabileceğini bir flash bellek arıyorsanız Corsair Voyager Go sizin için mükemmel bir seçenek olacaktır. Az önce baktım, elbette ülkemizden satın almak istediğinizde fiyatı oldukça pahalı. Yine de yurtdışından yaklaşık 30 dolara alabilirsiniz. Masaüstü ve mobil cihazlarınız arasındaki çapraz uyumluluğu kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

5- SanDisk Ultra Fit 64GB USB 3.0 Flash Bellek

Ultra küçük bir USB bellek arıyorsanız ve kaybetmeme konusunda kendinize güveniyorsanız Ultra Fit'i kesinlikle düşünün derim. USB 3.0 hızı harika ama USB 2.0 bağlantı noktası maalesef yavaş. Sipariş vermek isterseniz de beş yıl garantisiyle geliyor.

iOS için En İyi 5 Reklam Engelleme Uygulaması

YORUMLAR