Ücretsiz 7-Data Recovery Suite Lisansını Hemen Alın - Sona Erdi

Tamindir ve 7-Data Recovery arasında gerçekleşen işbirliği kapsamında önümünüzdeki 48 saat boyunca tüm kullanıcılarımız yıllık 29.95 dolara satılan 7-Data Recovery Suite programının tam sürümüne ücretsiz olarak sahip olabilecekler. 28 Mayıs tarihinde başl

Ücretsiz 7-Data Recovery Suite Lisansını Hemen Alın - Sona Erdi

Tamindir ve 7-Data Recovery arasında gerçekleşen işbirliği kapsamında önümünüzdeki 48 saat boyunca tüm kullanıcılarımız yıllık 29.95 dolara satılan 7-Data Recovery Suite programının tam sürümüne ücretsiz olarak sahip olabilecekler. 28 Mayıs tarihinde başlayan bu kampanya, 30 Mayıs tarihinde sonra erecektir.

7-Data Recovery Suite Nedir? Ne işe yarar?

7-Data Recovery Suite bilgisayarınızı sabit diskinden veya harici diskinizden silinen dosyaları geri getirmek için kullanabileceğiniz başarılı bir dosya kurtarma yazılımıdır.

Programın basit ve kullanışlı arayüzü üzerinde seçebileceğiniz çeşitli çalışma modları bulunmaktadır. Özellikle silinen verileri geri dönüştürme veya tam geri dönüştürme seçeneklerinin ihtiyacınızı karşılayacağına eminim.

Yazılım içerisinde ayrıca bölüm kurtarma modülü ve dijital medya dosyaları için de dosya kurtarma seçenekleri bulunmaktadır.

Silinen dosyaları geri getirmek için bir program arıyorsanız 7-Data Recovery Suite denemeniz gereken programların başında geliyor.

7-Data Recovery Suite Ücretsiz Lisans Koduna Nasıl Sahip Olabilirim?

Kampanya'dan yararlanmak isteyen kullanıcılarımızın öncelikle Tamindir Facebook ve 7-Data Recovery Facebook sayflarını beğenmeleri gerekmektedir.

Ardından 7-Data Recovery kampanya sayfası üzerinde yer alan yorum bölününe e-posta adresinizle birlikte program hakkındaki düşüncelerinizi bildiren kısa bir inceleme yazısı yazdıktan sonra, yorum yazarken belirtmiş olduğunuz e-posta adresine kısa süre içerisinde 7-Data Recovery Suite programının lisans kodu gönderilecektir.

7-Data Recovery Suite Lisans Kodunu Nasıl Aktifleştirebilirim?

Öncelikle 7-Data Recovery Suite programını sitemiz üzerinden indirmeniz gerekmektedir. Aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla 7-Data Recovery Suite'i bilgisayarınıza indirerek kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Programı indirip kurulumunu yaptıktan sonra, ilk kez programı çalıştırdığınız zaman; programın kullanıcı arayüzünün sağ alt bölümünde yer alan "Kayıt Ol" butonuna tıklayarak tarafınıza gönderilen kullanıcı adı ve lisans kodunu ilgili alanlara giriş yaptıktan sonra "Kayıt Ol" butonuna tıklayarak, 7-Data Recovery Suite programını bir yıl boyunca ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tamindir ve 7-Data Recovery işbirliğiyle iki gün boyunca devam edecek olan 7-Data Recovery Suite bir yıllık ücretsiz lisans kodu kampanyasından yararlanabilmek için elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Ayrıca arkadaşlarınız ve sevdiklerinizin de bu kampanyadan yararlanmasını istiyorsanız, onları da kampanya hakkında bilgilendirmeyi unutmayınız.

Not: Kampanyamız 30 Mayıs Perşembe 2013 tarihinde saat: 10:00'da sonra ermiştir. Kampanyamıza katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. Daha sonraki kampanyalarımızdan yararlanabilmek için Tamindir'i ve sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

YORUMLAR