Teknoloji Bağımlılarının Hayatlarını Değiştirecek Öneriler

Teknoloji bağımlılarının işini kolaylaştıracak bazı pratik çözümleri sizler için bu blog yazımızda anlattık.

Teknoloji Bağımlılarının Hayatlarını Değiştirecek Öneriler

Teknoloji artık insanoğlunun vazgeçilmez besini. Çoğu insan teknolojik ürünleri kullanıyor ve kullanmakla kalmayı bazen bağımlısı olabiliyor. Hal böyle olunca bağımlılık ihtiyaçları arttırıyor ve bazı stresten kaynaklı hastalıklara yol açabiliyor. Sizlere bu blog yazımızda evinizde yapabileceğiniz bazı değişiklikler ile hayatınızı nasıl kolaylaştırabileceğinizden bahsedeceğiz.Aşağıda yaptığımız önerileri uygulayıp uygulamamak size kalmış. Fakta her teknolojik ürün kullanıcısının bunları yapmak istediğiniz biliyoruz.

Hadi başlayalım...

Prizi Yatağınıza Yaklaştırın

Elektrik prizini yatağınıza yaklaştırmak bu yazımızda en önemli adımlardan birisi. Çoğu insan yatağının yanında priz olmadığı için üzülüyor ve telefonunu yatağında kullanamadığı için depresyona giriyor. Bunun önüne geçebilmek için bir tesisatçı yardımıyla yatağınızın yanına priz getirebilirsiniz.  Asla kendi başınıza elektrik işlerine kalkışmayın. Yalnız bunun sizi daha fazla telefon bağımlısı yapacağını hatırlatalım. Şansınız varsa  madde ters teper sizi telefondan sıkılarak bu bağımlılıktan kurtarabilir.

Şarj Olayına Çözüm Getirin

Şarj bir telefonun olmazsa olmazıdır. Hepimiz gün içinde en az iki kere telefonumuzu şarj etmek zorundayız. Özellikler evde veya ofiste telefonunuzu şarj ediyorsanız birkaç tane fazladan şarj cihazı almanızda fayda var. Ev için her odaya priz dibine şarj aleti koyarak gittiğiniz her yerde şarj işlemi yapabilirsiniz. Diğer türlü aynı şarj aletini farklı yerlere taşımaktan ve sürekli şarj aleti kaybetmekten bitap olmayın.

Evinize Teknolojik Çözümler Yapın

Evinize yapmanız gereken birçok teknolojik çözüm var. Mesela yatağınıza yattığınızda ışığı kapatmaya unutuyor veya yatmadan ışığı kapamak istemiyorsanız uzaktan kumandalı lambaları tercih edebilirsiniz. Böylelikle yatağınızdan hiç kalkmadan ışığın kontrolünü elinize geçirebilirsiniz. 

Yatağınızın Yanına Telefon Koyma Yeri Lazım

Yatarken telefon kullanmak oldukça meşhurdur. Fakat yatağınızın yanında bir masa olmayınca telefonu koyacak yer bulamazsınız. Asla yastığınızın altına veya yanına koymayın. Telefona yakın olabilirsiniz  fakat bu içli dışlı olmaya gerek yok. Bez cepler ile yatağınızın yanına, altına veya üstüne telefon koyma yeri yapabilirsiniz. Bu cepleri yerleştirirken kafanızdan uzak olmasına dikkat edin.

Tuvalette ve Banyoda Tablet Kullanmak İsteyenler İçin Aparat

Teknoloji bağımlılarının ne yapacağı belli olmaz. Bu yüzden bu maddeyi lütfen dışlamayın. Belki çok meşgul insanlar varsa, tuvalette bile tablet kullanabilirler(!) Hatta bu yüzden geliştirilmiş ve sizinde resimde gördüğünüz bazı aparatlar mevcut. Bu aparatlardan bir tane alarak o malum işinizi yaparken akıllı cihazınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Wi-Fi Çekim Alanını Arttırın

Wi-Fi bir teknoloji insanı için olmazsa olmaz bir etkendir. Bu yüzden evinizde en uzaktaki odaya kadar gidebilecek bir modem satın alın. Eğer Wi-Fi dağıtma gücü az olan bir modeminiz varsa uzak odalarda avını arayan avcı gibi kablosuz ağ sinyali arayabilirsiniz. Bu gibi durumlara düşmemek için kaliteli bir modem şart.

Sıcaklara Karşı Bir Soğutucu Şart

Malum yaz ayındayız. Teknoloji kuşlarımız evlerinde otururken biraz sıcaklayabilirler. Bunu sadece bağımlılar için söylemeyelim evden çalışanlar içinde aynı durum mevcut. Bu yüzden herhangi bir soğutucu nesneyi yanınızdan ayırmayın. Günlük olarak duş alın kokmayın.

Sevgili takipçilerimiz:

Bunlar bizim sizlere yapabileceğimiz basit önerilerden birkaçı. Kendiniz çeşitli maddeler üretebilir, bu maddeleri uygulayabilirsiniz. Genellikle sizin eğlenmeniz için ama bir yandan da bilgi vermesini istediğimiz bu blog yazımızı okuduğunuz için teşekkürler.

Vaktiniz varsa aşağıdaki blog yazılarımıza da göz atabilirseniz seviniriz.

Yeni Uygulama Ve Oyun Keşfetmek İçin Android Uygulamaları

Hangi BIOS Sürümünü Kullandığınızı Öğrenin

En İyi Windows Phone Oyunları 

YORUMLAR