Tamindir'den Tam 10 000 Adet Aika Online Beta Keyi Hediye

Tamindir bu sefer tam 10 000 adet Aika Online kapalı beta keyi dağıtıyor. Ücretsiz lisansınızı alarak oyun oynamaya başlayabilirisiniz.

Tamindir'den Tam 10 000 Adet Aika Online Beta Keyi Hediye

Aika Online MMORPG oyunları arasında son zamanlarda dikkati üzerine çekenlerden bir tanesi ve 1 Kasım'dan itibaren tamamen Türkçe olarak Türk oyuncuları kapalı betasına bekliyor!

Tamindir online oyun severler için Aika Online'ın tam 10 000 adet kapalı beta anahtarını ücretsiz olarak dağıtıyor. Kampanyamız 4 Kasım saat 18.00'a kadar devam edecek ve beta keyler kayıt olan takipçilerimize aynı gün içerisinde gönderilecek.

Aika Online Mayngames tarafından ülkemize getirilmiş durumda ve MMORPG oyunlar alanında pek çok ödüle sahip. Özellikle PvP sistemi ile gündeme gelen Aika Online bu açıdan Türk oyuncuların dikkatini çekecektir.

Oyun hakkındaki daha detaylı incelememizi aşağıdaki bağlantıyı kullanarak okuyabilirsiniz.

Beta anahtarınızı kazanmak için tek yapmanız gereken aşağıdaki Twitter paylaşım butonu ile tweetinizi gönderdikten sonra daha altta yer alan kayıt formunu doğru şekilde doldurmak ve lisans anahtarınızın e-posta adresinize gönderilmesini beklemek. 

BU KAMPANYAMIZ SONA ERMİŞTİR. EĞER AIKA ONLINE AÇIK BETASI İÇİN PROMOSYON KODU ALMAK İSTERSENİZ HERKESE AIKA ONLINE AÇIK BETA PROMOSYON KODU KAMPANYAMIZA KATILABİLİRSİNİZ!

YORUMLAR