Tamindir'den Herkese Ücretsiz EaseUS Data Recovery Wizard Pro Lisansı

Tamindir ve EaseUS iş birliği hazırlanan kampanyaya katılarak EaseUS Data Recovery Wizard Pro programının ücretsiz lisans kodunu 22 Ocak günü boyunca sitemiz üzerinden alabilirsiniz.

Tamindir'den Herkese Ücretsiz EaseUS Data Recovery Wizard Pro Lisansı

EaseUS ve Tamindir iş birliği ile sizler için hazırladığımız yeni kampanyamıza katılarak, EaseUS Data Recovery Wizard Pro programının lisansını ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Sadece 1 gün sürecek olan bu kampanyamız hakkında arkadaşlarınızı bilgilendirerek onlarında programı ücretsiz olarak edinmesini sağlayabilirsiniz.

EaseUS Data Recovery Wizard Pro, piyasa değeri 90 Dolar olan başarılı ve oldukça yararlı bir dosya kurtarma programı. Bilgisayarınızda kaybettiğiniz yada yanlışlıkla sildiğiniz dosyalar dışında hard disk, sunucu, dijital ve depolama cihazları üzerinde kaybolan tüm dosyalarınızı tekrar geri getirme imkanı sunuyor.

Bilgisayarınıza format attığınızda, virüs yediğinizde, depolama alanınınızın bir bölümünü kaybettiğinizde, yanlışlık silme işlemi yaptığınızda yada bilmediğiniz bir sebepten dolayı kaybolan tüm dosyaları bu program sayesinde geri getirebiliyorsunuz.

Fotoğraf, döküman, video, müzik, e-posta ve arşiv dosyalarını geri getirebilmek için geliştirilen programın en son sürümü olan 8.6'nın lisans kodunu ücretsiz olarak edinmek için bir kaç dakikanızı ayırmanız yeterli. Yazının başında da belirttiğim gibi sadece 22 - 23 Ocak günleri boyunca geçerli olacak olan kampanya hakkında arkadaşlarınızı da bilgilendirebilmek için sosyal medya hesaplarınız üzerinden gerekli paylaşımları yaparak çok daha fazla kişinin proogramı ücretsiz olarak sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Kampanyadan Yararlanarak Ücretsiz EaseUS Data Recovery Wizard Pro lisansı almak için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekiyor:

İlk adım olarak yukarıdaki görsele tıkladıktan sonra karşınıza gelecek olan ekrandaki yapmanız gerekenleri aşağıdaki görsellerde bulabilirsiniz.

Önemli! Kampanyadan yararlanarak almış olduğunuz ücretsiz lisans kodlarını kampanya süresi içerisinde programı yükleyerek aktif etmeniz gerekiyor. Aksi taktirde verilen ücretsiz lisans kodları kampanya süresinin bitiminden 1 saat sonra geçersiz olacaktır.

Kampanyaya katıl tuşuna tıkladıktan sonra karşınıza gelecek olan sayfa yukarıda görselde yer alıyor. Bu sayfa üzerinde kırmızı daire içerisinde aldığım alanda okların üstten alta doğru sırasıyla isminiz, soyadınız ve e-posta adresinizi yazmanız ve daha sonra boşlukların altında bulunan ''Get The FREE Code'' tuşuna basmanız gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra boşluğa girmiş olduğunuz e-posta adresinize ücretsiz lisans kodu gönderiliyor. Gönderilen E-posta ve lisans kodunun görseli de aşağıdaki şekildedir.

Gelen e-posta'da gördüğünüz üzere en üstte girmiş olduğunuz ad soyad bulunuyor. Alt kısımda bulunan ''License code'' ise size verilmiş olan ücretsiz lisans kodunuz. Ben bana gönderilen kodu bulanıklaştırdım. O yüzden kodu göremiyorsunuz. Bu kodu girerek programın ücretli sürümünü kullanabilmek için ise hemen 2 sıra altındaki kırmızı yuvarlak içine alınan ''Download URL'' linkine tıklayarak programı indirebilirsiniz. Programı indirio kurduktan sonra aktif etmek için lisans kodunu girmeniz gerekiyor. Daha sonra dilediğiniz gibi tüm özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Kampanya Katılım Koşulları:

  • Kampanyadan yararlanarak ücretsiz lisans kodu alabilmek için 22 Ocak öğlen 12.00 ile 23 Ocak öğlen 12.00 saatleri arasında lisans kodunu talep etmeniz gerekiyor. Bu süre dışında ücretsiz lisans kodu almanız mümkün değildir.
  • Kampayadan tüm ziyaretçilerimiz herhangi bir limit olmadan yararlanabilir.
  • Kampanyadan yararlanarak almış olduğunuz ücretsiz lisans kodlarını kampanya süresi içerisinde programı yükleyerek aktif etmeniz gerekiyor. Aksi taktirde verilen ücretsiz lisans kodları kampanya süresinin bitiminden 1 saat sonra geçersiz olacaktır.

Kampanya ile lisans kodunu almak için yönlendiğiniz sayfa üzerinde EaseUS'ın diğer programlarını satın alabilmeniz için yüzde 20 indirim kodu bulunuyor. Ayrıca Data Recovery Wizard Pro'nun Mac versiyonunu da yüzden 30 indirim ile birlikte satın alabiliyorsunuz.

Kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.

YORUMLAR