TAMindir.com’dan 1 Yıllık ESET NOD32 ve Smart Security Hediyeleri

Ücretsiz ESET NOD32 Antivirüs ve Smart Security Lisansı Tamamen ücretsiz bir şekilde 1 yıllık ESET NOD32 Antivirüs veya ESET Smart Security lisansı kazanma şansınız olduğunu biliyor musunuz? Tek yapmanız gereken TAMindir.com Facebook veya Twitter sayfası

TAMindir.com’dan 1 Yıllık ESET NOD32 ve Smart Security Hediyeleri

Ücretsiz ESET NOD32 Antivirüs ve Smart Security Lisansı

Tamamen ücretsiz bir şekilde 1 yıllık ESET NOD32 Antivirüs veya ESET Smart Security lisansı kazanma şansınız olduğunu biliyor musunuz? Tek yapmanız gereken TAMindir.com Facebook veya Twitter sayfasını beğenerek takip etmek olacaktır. TAMindir.com sponsorluğunda onlarca üretici onaylı bedava lisans sahibine ulaşacaktır. Birçok site, blog, forum ve sosyal ağ üzerinden kampanyalar yapılacak ve 1 yıllık ücretsiz lisans dağıtılacaktır. Aşağıdaki sosyal ağ adreslerimizi beğenerek veya takipçisi olarak hediye lisans kampanyalarına hemen ulaşabilir ve şansınızı deneyebilirsiniz.

Aşağıda yapacağımız farklı türlerdeki yarışmalar hakkında bilgiler bulunuyor. Bu yarışmaların başlangıç ve bitiş tarihlerine aşağıdaki adresleri takip ederek ulaşabilirsiniz. Yarışma başlamadan 1 gün önce Facebook ve Twitter üzerinden bilgilendirme yapılacaktır. Ama Twitter ve Facebook üzerinde lisanslar bitene kadar yarışma her gün yapılacaktır. Hergünün kazananı açıklanacaktır. Bundan sonraki yarışmalar için bizi takip edin:

Başlayacak Yarışmalar:

  • Bulunduğunuz makale sayfasını kendi belirleyeceğiniz kullanıcı adını kullanarak paylaşabilir ve en yüksek paylaşıma ulaşan kişiler hediye 1 yıllık ESET lisansı sahibi olacaktır.
  • Forum, blog ve diğer sosyal ağlar üzerinden yapılacak yarışmalar da 40 adet ESET NOD32 Antivirüs ve 20 adet ESET Smart Security hediye edilecektir. TAMindir sosyal ağ adreslerini takip ederek, tüm çekilişlere katılabilir ve kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

Belli bir süre boyunca her gün tekrarlanacak olan bu yarışmaların başlangıç ve bitiş tarihleri bir önceki gün Twitter ve Facebook üzerinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca yapılacak tüm ödüllü yarışmalarla ilgili bilgilere bu makaleden ulaşabilirsiniz.

Biten Yarışmalar:

  • TAMindir Twitter sayfamızda kullanıcı adını (@tamindir) kullanarak yazacağımız tweeti, retweet edenler arasında yapılacak çekilişle hediye lisans kazanabilirsiniz. (http://twitter.com/tamindir)
    (Kazanan: http://twitter.com/evrenkuyu)(03-04 Ağustos)
    (Kazanan: http://twitter.com/duygu_ctmn)(04-05 Ağustos)
    (Kazanan: http://twitter.com/BrkSe)(05-06 Ağustos)
    (Kazanan: http://twitter.com/lerzankara)(08 Ağustos)
    (Kazanan: http://twitter.com/samet_caliskan)(09 Ağustos)
    (Kazanan: http://twitter.com/yunusozturk34)(10 Ağustos)
    (Kazanan: http://twitter.com/edizdar)(16 Ağustos)
    (Kazanan: http://twitter.com/Batuhan23)(17 Ağustos)
    (Kazanan: http://twitter.com/yemrekmekci)(23 Ağustos)
    (Kazanan: http://twitter.com/reyhanlahersey)(21 Ekim)
    (Kazanan: http://twitter.com/emk1987)(21 Ekilm)

  • TAMindir Facebook profil sayfamızda bu konuyla ilgili paylaşacağımız gönderiyi beğenenler arasında yapılacak çekilişle hediye lisans kazanabilirsiniz. (http://facebook.com/tamindir)
    (Kazanan: http://www.facebook.com/ahmetorhan)(03-04 Ağustos)
    (Kazanan: http://www.facebook.com/nurullah.ozkan)(04-05 Ağustos)
    (Kazanan: http://www.facebook.com/44ozkan44)(05-06 Ağustos)
    (Kazanan: http://www.facebook.com/hkn.photography)(08 Ağustos)
    (Kazanan: http://facebook.com/profile.php?id=780164919)(09 Ağustos)
    (Kazanan: http://www.facebook.com/omruyn)(11 Ağustos)

  • Google+ üzerinde konuyla ilgili yapılan bilgilendirmeyi paylaşanlar arasında yapılacak olan çekilişle hediye lisans sahibini bulacaktır. (04-05 Ağustos)
    (Kazanan: https://plus.google.com/112268299032858263968/)

Piyasa Değerleri:

  • ESET NOD32 Antivirüs, 66,00 TL
  • ESET Smart Security, 99,00 TL

ESET NOD32 Antivirüs ve ESET Smart Security Ürün Açıklamaları


ESET NOD32 Antivirüs
ödül kazanmış TheatSense motoru kullanılarak üretilmiş, virüs saldırılarına karşı bilgisayarınızı koruyabilecek popüler bir antivirüs programıdır. Antivirüs programları arasında kendisinden söz ettirmeyi başaran ESET NOD32 ile virüsler, truva atları, solucanlar ve istenmeyen reklamlardan uzak durabilirsiniz. Kullandığınız bilgisayarda bulunan zararlı yazılımları tespit edebilir, silebilir veya karantinaya alabilirsiniz.

ESET Smart Security kullanıldığı bilgisayarı korumaya yönelik geliştirilmiş bir yazılımdır. Yukarıda bahsettiğimiz ödüllü ThreatSense motoru üzerine kurulu olan ESET Smart Security'nin aynı zamanda gelişmiş güvenlik duvarı, antispyware ve antispam gibi özellikleri bulunmaktadır. Piyasada bulunan ve aynı işleve sahip yazılımlardan farklı olarak gelişmiş sezgisel algılama özelliği olan ThreatSense'in uyarlanması ile virüs'ün piyasaya çıkması ve imzasının yayınlanması arasındaki zamanda ortaya çıkan tehlikeler en aza indirilmiştir.


YORUMLAR