Tamindir Artık Google Play Gazetelik'te!

Tamindir artık bir haber kaynağı olarak Google Play Gazetelik'te yer alıyor!

Tamindir Artık Google Play Gazetelik'te!

Tamindir 10 yılı aşkın süredir bir yazılım, mobil uygulama merkezi ve teknoloji portalı olarak yayın hayatına devam ediyor. Klasik web veya mobil arayüzün yanında Tamindir'i Android yahut iOS mobil cihazlarından da bir haber kaynağı olarak takip etmek isteyen kullanıcıların erişebilecekleri yeni bir kaynak daha var: Google Play Gazetelik.

Not: Play Gazetelik üzerinden Tamindir'i kolayca takip etmek için bu bağlantıya tıklayarak, Tamindir'i takip ettiğiniz yayınlar arasına hızlı bir şekilde ekleyebilir ve akıllı telefonlarınız üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Google Play Gazetelik'teki yerini alan Tamindir, böylece tüm haberlere, rehber yazılara, program ve uygulama incelemelerine, videolara ve aynı zamanda sosyal ağ hesaplarında yer alan paylaşımlara en kısa yoldan ulaşmanızı sağlayabiliyor. Aşağıdaki ekran görüntülerinde Play Gazetelik uygulamasındaki Tamindir haber kaynağının genel görünümünü görebilirsiniz.

Tabii ki Tamindir'i nasıl takip edebileceğini öğrenmek isteyen kullanıcılar için kısa bir rehber de hazırlamayı unutmadık. İlk olarak aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Google Play Gazetelik uygulamasını cihazlarınıza indirerek başlayabilirsiniz.

Uygulamayı indirerek mobil cihazınıza kurduğunuzda, uygulama çekmecenize Play Gazetelik adında yeni bir uygulama gelecektir. Android cihazlarda uygulama hazır olarak gelebiliyor ve bu nedenle yüklemeden önce bir kontrol etmenizde fayda var. Cihazınızı İngilizce kullanıyorsanız Play Newsstand adıyla da uygulamayı bulabilirsiniz.

Tabii ki indirdiğimiz ve kurduğumuz uygulamayı açmayı unutmuyoruz. Açtıktan sonra hemen sağ üst bölümdeki arama butonuna tıklayarak devam ediyoruz.

Bu bölümdeki arama metni kutucuğuna "tamindir" yazarak aramamızı yapıyoruz ancak bu esnada internet bağlantınızın aktif olması gerektiğini unutmayın.

Karşınıza çıkan arama sonuçlarında "Haberler" bölümünde Tamindir'i logosuyla beraber bulabilirsiniz. Direkt olarak resimde seçili olan bölüme tıklıyoruz.

Artık Tamindir Gazetelik bölümüne geldik. Hemen sağ üst kısımdaki yuvarlak içindeki "+" butonuna basarsanız artık Tamindir'de yayınlanan içeriklere abone olabilirsiniz.

Gelecek seferlerde Tamindir'in yayın akışını hemen görüntülemek isterseniz ana ekrandaki "Tamindir" bölümünü sürükle bırak yaparak en üst sıralara da çekebilirsiniz.

Tamindir haber kaynağına Play Gazetelik uygulamasından ulaşmak işte bu kadar basit. Tamindir'in buradaki sayfasının üst bölümünde yer alan farklı kategorileri kullanarak farklı türdeki içeriklere erişim sağlayabilir, hatta videoları bile izleyebilirsiniz.

Not: Play Gazetelik üzerinden Tamindir'i kolayca takip etmek için bu bağlantıya tıklayarak, Tamindir'i takip ettiğiniz yayınlar arasına hızlı bir şekilde ekleyebilir ve akıllı telefonlarınız üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Google Play Gazetelik uygulamasını indirmeyi unutmayın!

YORUMLAR