Spotify Şarkı İndirme Nasıl Yapılır?

Spotify şarkı indirme adımları neler sorusunun yanıtı, dijital yayın hizmetini kullanan çoğu kişi tarafından merak ediliyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı!

Spotify, şarkı indirme işleminin oldukça kolay bir şekilde yapılabilmesine imkân tanıyor ancak bu işlem için bazı adımların sırasıyla uygulanması gerekiyor. İnternet bağlantısı olmadığı zamanlarda da şarkı dinlemek isteyen çoğu kullanıcı, söz konusu işlemin nasıl yapılacağını merak ediyor. Bu yazıda kullanıcılar tarafından merak eden soruyu yanıtlayacağız.

Uzun yıllardır popülerliğini devam ettirerek büyük bir başarının altına imza atan dijital müzik hizmeti Spotify'ın kütüphanesinde çok fazla sayıda şarkı ve podcast içeriği yer alıyor. Kullanıcılar bu sayede klasik müzikten metal müziğe kadar çeşitli türlerde şarkı bulabiliyor.

Popüler dijital yayın hizmetinde çok sayıda özellik yer alıyor. Bu özelliklerin bir kısmı premium aboneliklere özel olarak sunuluyor. Yani platformu ücretsiz olarak kullanan kişiler bazı özelliklerden yararlanamıyor.

Spotify'ın premium avantajları arasında pek çok işlev mevcut. Bu işlevler arasında çevrim dışı müzik dinleme özelliği de bulunuyor. Çevrim dışı müzik dinleme özelliği, kullanıcıların internet bağlantısı olmadığı zamanlarda da müzik dinleyebilmesine olanak tanıyor. Bunun için söz konusu şarkıların indirilmesi gerekiyor.

Spotify Şarkı İndirme Adımları Neler?

  • Spotify istemcisini açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • İndirmek istediğiniz çalma listesini görüntüleyin.
  • İndir seçeneğini etkinleştirin.

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından tercih edilen dijital müzik hizmeti Spotify, müzik indirme işleminin çok kolay bir şekilde yapılabilmesine olanak tanıyor. Yalnızca premium abonelerine özel olarak sunulan çevrim dışı dinleme özelliğinin kullanılabilmesi için bazı adımların sırası ile uygulanması gerekiyor.

Spotify Açılmıyor, Çözümü Nedir?
İNTERNET

Spotify Açılmıyor, Çözümü Nedir?

Spotify açılmıyor mu? Dünyanın en popüler dijital müzik hizmetlerinden bir tanesi olan Spotify'daki müziklerin ve podcast içeriklerinin dinlenememesine yol açan problemin düzelmesine yardım edebilecek çeşitli yöntemler bulunuyor.

Söz konusu işlem için ilk olarak bilgisayarınızda yüklü olan Spotify istemcisini açın. Eğer oturumunuz açık değilse üyelik bilgileriniz ile hesabınıza giriş yapın. Daha sonra indirmek istediğiniz çalma listesini görüntüleyin. Çalma listesinin yer aldığı sayfada indir butonuna basın.

İndir seçeneğini aktif hâle getirdikten bir süre sonra yeşil ok simgesi göreceksiniz. Yeşil ok simgesi, indirmenin başarılı bir şekilde tamamlandığını gösterir. Eğer indirme konusunda problem yaşıyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı hususlar mevcut.

Hangisi Daha İyi: Spotify mı? Apple Music mi?
İNTERNET

Hangisi Daha İyi: Spotify mı? Apple Music mi?

En iyi müzik akışı servisleri arasında yer alan 

Popüler dijital müzik platformu üzerinden müzik indiremiyorsanız internet bağlantısını kontrol edin. İnternet bağlantısında yer alan bazı problemler, söz konusu sorunun yaşanmasına neden olabilir. Eğer internette problem varsa modeminizi kapatmayı ve yaklaşık olarak 10 saniye sonra tekrar açmayı deneyebilirsiniz.

İnternet bağlantısında bir problem olmamasına rağmen indirme sorunu ile karşılaştıysanız depolama alanının yeterli kullanılabilir alana sahip olduğundan emin olmalısınız. En az 1 GB boş alanın olması öneriliyor.

Telefon ve Tablette Spotify Müzik İndirme Nasıl Yapılır?

  • Spotify uygulamasına girin.
  • Üyelik bilgileriniz ile hesabınıza giriş yapın.
  • Çalma listesini açın.
  • İndirme butonunu aktif edin.

Dünya genelinde çok büyük bir popülerliğe sahip olan dijital müzik platformu, telefon ve tablet üzerinden de şarkıların indirilebilmesine olanak tanıyor. Bunun için ilk olarak mobil cihazınızda yüklü olan Spotify uygulamasına girmeniz gerekiyor.

Spotify Al DJ Nedir? Nasıl Kullanılır?
Yapay Zeka

Spotify Al DJ Nedir? Nasıl Kullanılır?

Geçtiğimiz şubat ayında tanıtılan Spotify Al DJ modu, kullanıcılara yeni bir müzik deneyimi sunuyor. Dünyanın önemli podcast ve müzik platformlarından olan Spotify, Al DJ moduyla müzikseverlere kişiselleştirilmiş çalma listesi oluşturma imkanı tanıyor.

Uygulamayı görüntüledikten sonra oturumunuz açık değilse üyelik bilgileriniz ile hesabınıza girin. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra bir çalma listesi oluşturun ve indirmek istediğiniz şarkıları çalma listesine ekleyin. Aynı işlemi bilgisayar üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

İndirmek istediğiniz şarkıları çalma listesine ekledikten sonra çalma listesinin sayfasını ziyaret edin. Açılan sayfada bir indirme butonu göreceksiniz. İndirme butonunu aktif hâle getirerek çalma listesinde yer alan şarkıların inmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için internet bağlantısı gerektiğini belirtelim.

Spotify Dinleme Geçmişi Nasıl Görüntülenir ve Silinir?
NASIL YAPILIR

Spotify Dinleme Geçmişi Nasıl Görüntülenir ve Silinir?

İçerisinde milyonlarca müzik ve podcast barındıran Spotify, her geçen gün daha da popüler hale gelmekte. Müzik ve podcast'in paylaşıldığı platformda binlerce sanatçı, eğitmen milyonlarca şarkı ve podcast bulunuyor.

Söz konusu butonu etkinleştirdikten bir süre sonra indirme işlemi tamamlanacaktır. İşlem sona erdikten sonra çalma listesinde yer alan müzikleri internet bağlantısı olmadığı zamanlarda da dinleyebilirsiniz. Böylelikle müzik keyfine ara vermemiş olursunuz.

İndirme konusunda sorun yaşıyorsanız internet bağlantısını kontrol etmelisiniz. İnternet bağlantısında bir problem yoksa akıllı telefonunuzun ya da tabletinizin depolama alanına göz atın ve yeterli miktarda kullanılabilir alanın olduğundan emin olun.

Bu yazıda dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılan popüler dijital müzik hizmeti üzerinden şarkıları nasıl indirebileceğinizi detaylı bir şekilde açıkladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca Spotify link kısaltma nasıl yapılır sorusunu yanıtladığımız yazıya da göz atabilirsiniz. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindiri takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR