Spotflux Nasıl Kullanılır?

Spotflux programı nasıl kullanılır sorusuna resimli anlatım ile yanıt vermeye çalıştık ve böylece tüm engelleri kolayca aşabileceğinizi umuyoruz.

Spotflux Nasıl Kullanılır?

Hem engelli web sitelerine giriş yapabilmek, hem de kişisel gizliliğinizi korumak ve ayrıca ülkemize hizmet vermeyen web servislerinden faydalanabilmek için kullanabileceğiniz VPN programları arasında Spotflux da yer alıyor ve kolay kullanılır basit yapısıyla kullanıcıların sıklıkla tercih ettikleri bir program.

Yine de sizlere programın genel kullanım prensiplerinden ve adımlarından resimli olarak bahsetmek istiyoruz. Böylece aklınızda nasıl kullanılacağına dair bir soru işareti kalmayacaktır. Programı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kurulum işlemini yapmak için tek yapmanız gereken Next ve Install butonlarına basmak olduğu için buraları atlayarak direkt olarak kurulum sonrasına göz atalım. Program kurulduktan sonra otomatik olarak açılacaktır ve karşınıza ilk olarak aşağıdaki ekran gelecektir ve burayı "Next" butonuna basarak geçiyoruz.

Spotflux'u ilk defa kurduğumuza göre herhangi bir hesabımız mevcut değil. Bu nedenle bir sonraki ekranda "I don't have a Spotflux Account" butonuyla devam ediyoruz.

Kayıt ekranında yer alan e-posta ve şifre bilgilerini doğru bir şekilde doldurduktan sonra "Register" butonuna basıyoruz ve böylece kaydımızın Spotflux'a gönderilmesini sağlıyoruz.

Ardından kayıt işlemini tamamladığımıza dair bir bildirim ekranı çıkacaktır ve burada da "Done" butonuna tıklayarak programı aktifleştiriyoruz.

Spotflux çalışırken bilgisayarınızın sağ alt kısmında yer alan aktif programlar kısmında yer alacaktır ve programın arayüzünü açmak için buradaki Spotflux ikonuna tıklamamız gerekiyor.

Kurulduktan sonra kendisini otomatik olarak aktifleştirdiği için ana ekranı açtığınızda "Enabled" yazısını görebilirsiniz. Bu, program zaten çalıştığını ve VPN'in aktif olduğunu bizlere gösteriyor.

Eğer biraz daha detaylarla ilgilenmek isterseniz sol üst bölümde yer alan çark butonuna tıklayabilir ve buradan ayarlara girebilirsiniz. "Launch on Start" butonu ile bilgisayar açılışında programın da otomatik olarak açılmasını, "Auto Protect" ile bilgilerinizin otomatik olarak güven altına alınmasını sağlayabilirsiniz.

"Settings" bölmesinden gireceğiniz "Proxies" bölmesi ise, kendinize ait bir proxy'yi program içerisinden kullanabilmek için tercih etmeniz gereken yol.

Eğer Spotflux'u geçici olarak kapatmak isterseniz tek yapmanız gereken sol alt köşede yer alan "Enabled" butonuna basmak ve programın bu bölümünü "Disabled" konumuna getirmek. Yeniden VPN hizmetini açmak için tabii ki aynı şekilde "Disabled" butonuna basabilir ve onu "Enabled" haline getirebilirsiniz.

Programı bilgisayarınıza indirmek için kullanmanız gereken indirme linkini yeniden aşağıda bulabilirsiniz.

Spotflux Kurulum ve Kullanım Rehberi
NASIL YAPILIR

Spotflux Kurulum ve Kullanım Rehberi

Spotflux programı, engelli web sitelerine girebileceğiniz ve aynı zamanda kişisel gizliliğinizi internet gezintileriniz sırasında koruyabileceğiniz ücretsiz bir VPN programı.

YORUMLAR