Son Dönemin En İyi Ücretsiz Android Oyunları

2012'nin ilk aylarında en popülerler arasında girmeyi başararak ses getiren en iyi ücretsiz Android oyunlarını listeledik.

Son Dönemin En İyi Ücretsiz Android Oyunları

Android telefonların kullanımları günden güne yükseliyor. Bu yüzden Android ile çalışan telefon ve tablet modelleri günden güne arttığı gibi platformla uyumlu çalışan uygulama ve oyunlar da sürekli artıyor. Android ve iOS cihazların kullanım oranlarının karşılaştırmasını sunan yazımızı okuyarak konuyla ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Akıllı telefon sahipleri boş zamanlarında vakit geçirmek amacıyla onlarca oyun yüklüyorlar. Bu durum rekabeti de giderek artırıyor. Bu sektör öyle gelişti ki bazı mobil oyunlar fenomen haline gelerek kendi hayran kitlelerini yaratabiliyor.

Hepimizin telefonunda vazgeçilmezi haline gelen en az bir oyun vardır. Bu vazgeçilmezler arasına yenilerini eklemek için hazırladığımız liste son günlerin en popüler ücretsiz oyunlarından oluşturuldu. Google Play'deki hızlı yükselişleriyle dikkat çeken oyunlar arasından farklı zevklere hitap eden seçenekler bulmak mümkün. Kendinize en uygun oyunu seçmek için ilgili oyunun sayfasından detaylı bilgi ve ekran görüntülerine ulaşabilirsiniz.





















YORUMLAR