Skype Reklamları Nasıl Engellenir ve Kapatılır?

Skype içerisinde bulunan reklamları kaldırarak daha kolay sohbet etmek için nasıl yapılır rehberimizdeki adımları takip edin.

Skype Reklamları Nasıl Engellenir ve Kapatılır?

Skype her ne kadar en güzel sohbet programlarından birisi olsa da uzun bir süredir konuşma pencerelerinin üst kısmında barındırdığı reklamlar nedeniyle kullanıcılardan tepki alıyor. Pek çok kullanıcı maalesef bu reklamların kaldırılabildiğinden habersiz ve dolayısıyla bu reklamların kaldırılması için izlemeniz gereken adımları sizin için göstermemiz eminim ki hoşunuza gidecektir.

Skype'ı kullanmıyorsanız tabii ki aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Skype üzerinde bulunan reklamlar aşağıda gördüğünüz gibi karşınıza çıkacaklardır. Bazen reklamlar belirmese de çoğunlukla orada yer aldıklarını belirtmek gerek.

Reklamları kaldırmak için Windows 8 ve 8.1'de başlat ekranına giriyor ve klavyeden "Denetim Masası" yazarak arama yapıyoruz. Windows 7 ve öncesi kullanıcıları bu bölüme direkt olarak başlat menüsünden ulaşabilirler.

Denetim Masasına geldiğinizde burada yer alan "Internet Seçenekleri" seçeneğini aramalısınız. Bulduğunuzda direkt olarak üzerine tıklayabilirsiniz.

Internet Seçenekleri ekranının hemen ikinci sekmesi olan "Güvenlik"e tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda yer alan "Yasak Siteler" bölümüne gelmelisiniz. Burada ekran görüntüsünde olduğu gibi "Siteler" adlı butona tıklayarak devam ediyoruz.

"Yasak Siteler" ekranında yer alan "Bu Web sitesini bölgeye ekle:" yazısının altındaki bölüme "https://apps.skype.com" yazdıktan sonra "Ekle" butonuna basıyor ve daha sonra "Kapat"a tıklayarak devam ediyoruz.

Artık tüm denetim masasından çıkış yapabilirsiniz. Skype'ın değişiklikleri algılaması için programı tamamen kapattıktan sonra yeniden açabilirsiniz. Artık konuşma pencerenizin üzerinde herhangi bir reklam yer almayacaktır.

Skype'ı sesli, görüntülü ve yazılı sohbetler gerçekleştirebilmek için cihazlarınıza indirmeyi unutmayın.

Yeni başlayanlar için Skype rehberi

YORUMLAR