Resimlerinizi Görüntülemek İçin En İyi 3 Program

En iyi fotoğraf görüntüleme programı hangisi? Bilgisayarınızda bulunan görselleri açabilmenize olanak tanıyan hizmetleri sıraladık. İşte programların detayları!

Fotoğraf görüntüleme programı sayesinde bilgisayarınızda yer alan görsellere göz atabilirsiniz. Bu yazıda en iyi resim görüntüleme programlarını bir arada topladık. Hazırladığımız listeye göz atabilir ve bu konuda başarılı olan hizmetler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Resim dosyalarınızı görüntülemek her ne kadar Windows işletim sisteminin kendi resim göstericisi ile kolayca gerçekleştirilebiliyor olsa da bu resimleri organize etmek ve çok daha rahat bir şekilde kategorilendirerek görüntülemek çoğu zaman sıkıntı haline geliyor.

En İyi Resim ve Fotoğraf Formatı Dönüştürme Programları
LİSTELER

En İyi Resim ve Fotoğraf Formatı Dönüştürme Programları

Dosya formatlarını çok kolay bir şekilde dönüştürebilmenize olanak tanıyan çok sayıda uygulama bulunuyor. Peki, en iyi fotoğraf ve resim formatı dönüştürme programları neler? Bu sorunun yanıtını merak ediyorsanız, hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Bilgisayarınızda yer alan görselleri görüntüleyebilmek için resim düzenleme programı kullanabilirsiniz fakat bu işlem için büyük dosya boyutuna sahip olan resim düzenleme programlarına gerek yoktur.

İşte bu sorunları çözmek ve Windows resim görüntüleyicisinin açamadığı bazı resim formatlarını da kolayca görebilmek için kullanabileceğiniz programlardan 3 tanesini aşağıdaki bağlantıları kullanarak inceleyebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

En İyi 3 Fotoğraf Görüntüleme Programı Listesi

  • IrfanView
  • Pictomio
  • SView5

Yukarıda bilgisayarınızda bulunan resimleri görüntüleyebilmenize olanak tanıyan 3 adet başarılı program mevcut. Listede yer alan hizmetlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. IrfanView

İlk çıktığında sadece resim dosyalarını gösterme özelliğine sahip olan IrfanView yıllar içinde akıl almayacak derecede gelişim gösterdi ve şu anda açamadığı dosyalar olmadığı gibi ses ve video dosyalarını da oynatabiliyor.

Ayrıca resimlerinizi ufak kareler halinde gösterebiliyor ve blur, sharpen, kesme, kırpma gibi temel resim düzenleme özelliklerini de içinde barındırıyor. Program JPG, GIF, BMP, TIF, PNG, LWF, PCX, TGA, PCD, RAS, RLE, DIB ve ICO dahil olmak üzere çok sayıda dosya formatını destekliyor.

Başarılı bir arayüze sahip olan progrma sayesinde bilgisayarınızda yer alan görselleri çok kolay ve hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Dünya genelinde çok sayıda PC kullanıcısı tarafından tercih edilen programı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

2. JPEGView

Sahip olduğu düşük dosya boyutu ile dikkat çeken JPEGView, bilgisayarınızda bulunan görselleri görüntüleyebilmenize imkân tanır. Sade bir arayüzün yer aldığı programın kullanımı da oldukça basittir. Program JPEG, BMP, TIFF ve PNG gibi dosya formatlarını destekler.

Herhangi bir kurulum gerektirmeyen program üzerinden görüntüleme işlemini çok pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Programı ücretsiz olarak indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

3. SView5

Eğer yukarıda yer alan programlardan çok daha basit bir resim gösterme uygulaması arıyorsanız ancak Windows’un resim görüntüleyicisinden daha fazla özelliğe sahip olması tercihinizse SView5 programını deneyebilir ve her türlü resim dosyasını kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Tıpkı JPEGView programı gibi düşük dosya boyutuna sahip olan SView5 sayesinde PC'nizde yer alan resimleri görüntüleyebilirsiniz. Sahip olduğu kullanıcı dostu arayüz sayesinde çok basit bir kullanım sunan programı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Bu yazıda en iyi 3 fotoğraf görüntüleme programı listesi hazırladık. Hazırladığımız liste ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR