Pokemon GO'da Oyuna Başlar Başlamaz Pikachu Nasıl Yakalanır?

Türkiye’de hemen tutulan Pokemon GO oyunun en önemli karakterlerinden olan Pikachu’yu yakalamak ise şimdi herkesin tek hedefi. İşte bunu nasıl yapabileceğinize dair ip uçları.

Pokemon GO'da Oyuna Başlar Başlamaz Pikachu Nasıl Yakalanır?

Pokémon Go her ne kadar daha Avrupa sınır kapısından içeriye girmemiş olsa da, Türkiye’de hemen tutuldu ve oyuncular sokaklara kendini vurdu bile. Oyunun en önemli karakterlerinden olan Pikachu’yu yakalamak ise şimdi herkesin tek hedefi.

Pokemon Go'ya Başlar Başlamaz Pikachu Nasıl Yakalanır?

Pokémon Go oyununa başlayıp minik canavarlarınızı aramaya başladığınızda oyun size ilk olarak 3 Farklı Pokémon veriyor. Genelleme yapacak olursak bu noktada seçenekleriniz Bulbasaur, Charmander ve farklı başka bir karakter oluyor. Ancak temel olarak oyun başlar başlamaz hep bu olasılık geçerli. Bu noktada yapmanız gereken şey, hemen heyecana kapılmayıp, bu Pokémonları görmezden gelerek yürümeye devam etmek. Yaklaşık olarak 5-10 dakika kadar sabırla yürümeye devam edin. Bu arada ekranınızda aynı ya da bir kaçı farklı 3’lü gruplar halinde Pokémonlar çıkacaktır, sabırla yürümeye devam edin.

Her 2 ya da 3 dakikada bir tekrar tekrar ekranda belirecek olan diğer Pokémonları görmezden gelmeye devam edin, 5 -6 kez tekrarlanabilir. Aldırmayın Pikachu ’ya rastlayana kadar yürüyün. Normal şarlar altında 1 ile 1.5 kilometre kadar yürüdüğünüzde Pikachu’yu bulma şansınız artıyor.

Sabrınızın meyvesini biraz sonra görecek ve ekranda Pikachu’nun belirdiğini fark edeceksiniz. Hemen üzerine tıklayarak topunuzu kahramanımıza fırlatın. Aslında Pikachu’yu oyunun ilerleyen bölümlerinde de yakalamanız mümkün elbette. Ancak oyun başlar başlamaz bir Pikachusu olsun kim istemez.

Pokémon GO Rehberi ve Son Dakika Pokémon GO Haberleri

Pokemon GO Oyunu Android ve iOS Cihazlara Nasıl Yüklenir?

Pokemon GO Oyuncularını Çıldırtan 10 Hata ve Çözümü

YORUMLAR