Oyun Meraklısıysanız Mutlaka Edinmeniz Gereken 6 Çılgın Yan Ürün

PC oyunlarından daha fazla zevk almanızı sağlayabilecek hemen satın alabileceğiniz 6 farklı cihaz.

Oyun Meraklısıysanız Mutlaka Edinmeniz Gereken 6 Çılgın Yan Ürün

PC’de oyun oynamak elbette keyifli. Ancak bu aldığınız zevki daha da artırmak mümkün. Bugün ürün web sitelerinden, Amazon'dan ya da eBay gibi e-ticaret sitelerinden kolaylıkla bulacağınız bu gereçler, oyunlardan aldığınız zevki artırabilir ve size oldukça farklı bir oyun tecrübesi sunabilir. 

Bu gereçlerin çoğuna burun kıvırmanızda mümkün tabi. Ancak dünyada PC ile oyun oynayan insanları yüzde 60’ı aşağıda sergileyeceğimiz cihazlardan en az iki tanesine sahip. Bir de bu açıdan değerlendirmek lazım.

Dizüstünüzü dokunmatik ekran yapın

42 dolara satılan bu cihaz, standart bir PC’yi dokunmatik ekran haline getirebiliyor. Dizüstü bilgisayarınızın dahili kamerasıyla entegre olarak çalışıyor. Tüm ekranı normal bir dokunmatik ekranmış gibi kullanabiliyorsunuz. Trine 2 gibi dokunmatik kontrolleri olan oyunları oynayanlar için ideal çözüm. Buradan ulaşabilirsiniz.

Tren sevdalılarına özel

Tren simülasyonu meraklısıysanız, hele hem oyununu oynayıp hem de maketlerine meraklıysanız RailDriver Controller tam size göre. Tamam maketlerinize bir faydası yok ama tren tutkunu olanların mutlaka bir de tren maketi vardır diye düşünüyorum. Son derece karizmatik bu kontrol cihazı USB bağlantı kullanıyor ve tüm tren simülasyon oyunlarına uyum sağlıyor. Meraklısına yol gösterelim.

Lazer Projeksiyon fare

Odin Projection Mouse bambaşka bir Mouse tecrübesiyle oytunlarda sizi asiste etmek üzere optimize edilmiş lazer projeksiyon teknolojisi kullanan bir fare. Odin şimdilik Kickstarter’da bir proje, oldukça da başarılı bir şekilde kendine yatırım almayı başarmış. 49 dolara hemen ön sipariş verebilirsiniz. Odin normal fare kullanmak yerine el hareketlerinizi takip ediyor, böylece fare kullanmanın zamanla verdiği yorgunluk ve rahatsızlıktan da kurtuluyorsunuz. Adı her ne kadar Odin’de olsa biraz Transformers’ı andırıyor. Videosunu izleyin bakın bakalım işinize yarar mı, karar verin?

3RD Space oyun yeleği

FPS oynamayı çok seviyorsanız bu yeleğe bayılacaksınız. 3RD Space FPS oyun yeleği oyunlarda aldığınız darbeleri doğrudan vücudunuza iletiyor. Bu durumda oyunda heyecanla beraber artık acıyı da hissediyorsunuz. Yeleğin içine yerleştirilmiş basınçlı hava torbacıkları size atılan kurşunların, şarapnel parçalarının ve bıçak darbelerinin tarafınızdan hissedebilmesini sağlıyor. Call of Duty, Bioshock ve Battlefield serileriyle de uyumlu. 

Mad Cats Cyborg ışıklandırma seti

Mad Catz Cyborg ışıklandırma seti 16 milyon renkte odanızı aydınlatabiliyor. Ancak bunu oyundaki atmosfere bağlı olarak yapıyor. Yani oyunda bulunduğunuz ortamın ışıklarını etrafınıza da yayarak derinlik hissi veriyor. Amazon’da fiyatı 95 dolar. Buyurun buradan bakın. Aşağıdaki videodan da tanıtımını izleyebilirsiniz. Videoda sağ alt köşede hangi oyunda nasıl bir ambians yarattığı da açıklanmış.

PrioVR kavga ve dövüş için ideal

PrioVR Street Fighter’da kombo yapmanızı o kadar kolaylaştırıyor ki, oyunu kaybetmeniz artık neredeyse imkansız gibi. Ancak PrioVR sadece dövüş oyunlarında kullanılmıyor, FPS aksiyon arayanlar içinde son derece kontrol kolaylığı getiriyor. PrioVR bir sanal gözlük setiniz varsa hemen uyum sağlayabiliyor, yoksa da fark etmez, ekranın karşısına geçip rahatça düşmanlarınızla kapışa biliyorsunuz. PrioVr 10 oyuncuyu destekleyebiliyor. PrioVR vücudunuza giydiğiniz bir yelekle kullanılıyor. Fiyatı 289 dolar. Buradan ön sipariş verebilirsiniz.  İşte tanıtımı. 

Akıllara Durgunluk Veren En İyi 10 PC İstasyonu Tasarımı

PC'niz Açılıyor Ancak Hemen Kapanıyorsa Yapmanız Gereken 11 Şey

Bilgisayarımızla Yapmamamız Gereken 10 Şey

YORUMLAR