Messenger Uygulamasını Kurmadan Facebook Üzerinden Nasıl Mesajlaşılır?

Messenger yüklemeden Facebook'ta mesajlaşma işlemini gerçekleştirebilmek için bazı adımları uygulamanız gerekiyor. İşte uygulamanız gereken adımların detayları!

Messenger yüklemeden Facebook'ta mesajlaşma işleminin nasıl yapılacağını merak eden sosyal medya kullanıcıları için detaylı bir rehber hazırladık. Hazırladığımız rehbere göz atarak Facebook'un anlık mesajlaşma uygulamasına gerek kalmadan arkadaşlarınız ile iletişim kurabilirsiniz.

Popüler sosyal medya platformu Facebook’un Messenger uygulaması için sergilediği tutum çerçevesinde bu uygulamayı yüklemek neredeyse mecbur hale geldi. Facebook’un mesajlaşma özelliğini ayrı bir uygulamada devam ettirmek isteyen şirket yöneticileri, geçiş sürecini kademeli olarak devam ettiriyor.

Facebook Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?
NASIL YAPILIR

Facebook Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Facebook kullanıcı adı değiştirme işlemi için kullanıcıların uygulaması gereken adımlar nelerdir? Bu yazıda dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal medya uygulamasında kullanıcı ismini nasıl değiştirebileceğinizi öğreneceksiniz.

Şu an Messenger uygulamasını yüklememiş kullanıcılar olabilir. Fakat bu durum ne yazık ki çok uzun sürmeyecek ve yakın gelecekte tüm Facebook kullanıcıları Messenger uygulaması üzerinden mesajlaşmak zorunda kalacak.

En azından şirketin planları bu yolda ilerliyordu fakat keşfedilen bir açık sayesinde Messenger uygulamasını yüklemeden de Facebook üzerinden mesajlaşmanın mümkün olduğu ortaya çıktı.

Elbette ki uygulamayı severek kullananlar da yok değil fakat sizi temin ederiz ki mesajlaşma faaliyetlerini direkt olarak Facebook üzerinden devam ettirmek isteyenlerin sayısı çok daha fazla. Siz hangi gruba dahilsiniz bilmiyorum fakat eğer Messenger’a karşı sıcak tavırlar içerisinde değilseniz değineceğimiz yöntemle Facebook’un bu mecburi ve can sıkan tutumunu bertaraf edebilirsiniz.

Messenger Yüklemeden Facebook'ta Mesajlaşma Nasıl Yapılır?

  • Resmi uygulama mağazası App Store'u ziyaret edin.
  • Arama kutucuğuna "Messenger" yazın.
  • Uygulamanın sayfasını görüntüleyin.
  • Facebook'un Messenger uygulamasını indirmeye başlayın.
  •  İşlem bitmeden indirmeyi sonlandırın.
  • Uygulama simgesini menüden silin.
  • Facebook uygulamasını açın.

Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal medya platformu Facebook'ta yer alan arkadaşlarınız ile iletişim kurabilmek için Messenger isimli anlık mesajlaşma hizmetini kullanmak gerekiyor. Peki, söz konusu anlık mesajlaşma uygulamasını yüklemeden Facebook hesabında ekli olan kişiler ile iletişim kurabilmek mümkün mü?

Android ve iOS işletim sistemine sahip olan cihazlar için geliştirilen anlık mesajlaşma uygulamasını kurmadan Facebook'taki arkadaşlarınız ile iletişim kurabilirsiniz ancak bu işlem için bazı adımları sırası ile uygulamanız gerekiyor. Bu işlemleri tamamladığınız takdirde söz konusu uygulama olmadan diğer kişiler ile sohbet edebilirsiniz.

Öncelikle yapmanız gereken şey App Store’u ziyaret edip Messenger uygulamasını yüklemeye başlamak. Bu noktada işlemin bitmesini beklemeden hemen indirme işlemini sonlandırın ve uygulama ikonunu menünüzden silin. Bu adımları tamamladıktan sonra Facebook uygulamanız üzerinden mesajlaşmaya devam edebilirsiniz. 

Bu arada belirtmeden geçmeyelim, yöntem hem Android hem de iOS cihazlar üzerinde kullanılabiliyor. iPad kullanıcıları ise bu tarz işlemlere gerek duymadan Facebook üzerinden mesajlaşmaya devam edebiliyor.

Yöntem şu an itibarıyla işe yarıyor fakat yetkililerin duruma el atması uzun sürmeyecektir. En azından bir süreliğine de olsa Messenger’ın tacizlerinden kurtulup Facebook üzerinden mesajlaşmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Bu yazıda dünya çapında çok büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal medya platformu Facebook uygulaması üzerinden arkadaşlarınız ile iletişim kurabilmenin bir yolunu ayrıntılı bir şekilde anlattık. Rehberimizde yer alan adımlar sayesinde Messenger uygulamasına gerek kalmadan hesabınızda ekli olan kişiler ile sohbet edebilirsiniz. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR