LG G2'ye Lollipop Güncellemesi Nasıl Yüklenir?

LG G2 modeli için Android 5 Lollipop güncellemesinin ülkemizde Nisan sonunda verileceğini sizlere daha önce duyurmuştuk. Nisan sonu geldi ama telefonda ne bir uyarı var ne de başka bir şey diyorsanız çözümünüzü hemen açıklamaya başlıyorum. LG G2 Lollipop

LG G2'ye Lollipop Güncellemesi Nasıl Yüklenir?

LG G2 modeli için Android 5 Lollipop güncellemesinin ülkemizde Nisan sonunda verileceğini sizlere daha önce duyurmuştuk. Nisan sonu geldi ama telefonda ne bir uyarı var ne de başka bir şey diyorsanız çözümünüzü hemen açıklamaya başlıyorum. LG G2 Lollipop güncelemesi şu anda yalnızca PC arayüzü LG PC Suite üzerinden yapılabiliyor. Bilgisayarınıza LG PC Suite'in son sürümünü kurup güncelleme kontrolu yapmanız gerekiyor. LG neden bu yola başvurdu bilinmez ama sonuç başarılı. Bir LG G2 kullanıcısı olarak bu güncelleme yüzümü güldürdü.

Hemen güncelleme aşamalarına geçelim.

1. Telefonunuzu data kablosunu kullanarak bilgiasayarınıza bağlayın.

2. Telefonda açılan USB bağlantı seçenekleri arasından PC Suite uygulama bağlantı seçeneğini seçin.

3. Bilgisayarınıza LG PC Suite uygulamasını kurun.

4. Bilgisayarınıza kurduğunuz LG PC Suite uygulamasından "Sürüm Yükseltme Kontrolu" butonuna tıklayın.

5. LG G2 telefonunuz gerekli şartları karşılıyorsa Lollipop güncellemesi telefonunuza yüklenecektir.

Bizim denemelerimizde 3 telefondan 2'sine güncelleme geldi.

Android 5 Lollipop güncellemesi için siz de bilgisayar yazılımıyla arama yaptırırsanız şansınız varsa siz de bu güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Şaka bir yana güncelleme cihazlara üretim sırasına göre geliyor. Bu yüzden cihazınıza güncelleme gelmediyse bir kaç gün sonra yeniden bakmak faydalı olacaktır.

YORUMLAR