Kendinizi Tanınmaz Hale Getirebileceğiniz 5 iOS Uygulaması

iOS cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz bu uygulamalar sayesinde çektiğiniz portre fotoğrafları tanınmaz hale getirebilirsiniz.

Kendinizi Tanınmaz Hale Getirebileceğiniz 5 iOS Uygulaması

Mobil tekoloji artık o kadar gelişti ki beş veya on yıl öncesinin televizyon filmlerinde gördüğümüz efetkleri artık cebimizde taşıdığımız ufak cihazlarla saniyeler içerisinde yapabiliyoruz. Her şey o kadar basite indirgendi ki çektiğiniz bir fotoğrafı 60 sene sonrasına göndermek en fazla 5 saniyemizi alıyor.

Elbette bu yaşlandırma işinden herkes memnun olmayabilir. Örneğin biraz sonra değineceğimiz yaşlandırma uygulamasını anneniz veya ablanız üzerinde denerseniz kötü sonuçlar doğurabilir, bizden söylemesi. Neyse ki bu konuda şansınız var; listemizde vampirleştirme uygulamasından tutun da kaş ekleme uygulamasına kadar farklı alternatifler var. Belki bunlar biraz daha az tepki çekmenizi sağlar.

Lafı fazla uzatmadan sizleri mizahı ve eğlenceyi buluşturan mobil uygulamalarla baş başa bırakıyoruz. Uygulamaların birçoğu ücretsiz olarak indirilebiliyor.

1- Oldify

Biraz önce bahsini ettiğim Oldify uygulamasını yaş konusunda hassas kişilere uygulamamanızı tavsiye ediyorum. Gerçeğe yakın sonuçlar çıkartan bu uygulama sayesinde portre resmini çektiğiniz kişileri 50 sene sonrasına gönderebilirsiniz.

Uygulamayı kullanması gerçekten çok basit. Daha önce çekilmiş veya o an çekeceğiniz bir portre resmini uygulama içerisindeki adımları takip ederek yaşlandırabilirsiniz. Uygulamayı açtığımızda karşımıza suratın nerede olması gerektiğini gösteren bir şekil çıkıyor. Resimdeki yüzü bu çizginin içerisine yerleştirin ve gerisini Oldify’a bırakın. Kullanıcılar Oldify 2’de belli yaş aralıkları var. Bu yaş aralıklarından birini seçip kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Oldify’ın en iyi yanlarından bir tanesi de portre fotoğrafları animasyonlara dönüştürmesi. Ekrana dokunduğunuz tepkiler veren üç boyutlu animasyonlar oluşturan Oldify sayesinde oluşturduğunuz içerikleri fotoğraf olarak kaydedip farklı sosyal medya araçları üzerinde paylaşabilirsiniz.

2- Wolfify

Wolfify, adından da anlaşılacağı gibi fotoğraflarda yer alan kişilerin yüzlerini, filmlerde görmeye alıştığımız kurt adamlara dönüştüren bir uygulama. Kolay kullanım özellikleriyle dikkat çeken bu uygulama ile yaşı fark etmeksiniz istediğiniz herkesi kurt adama dönüştürebilirsiniz.

İşleyiş olarak tıpkı Oldify 2’ye benzeyen Wolfify da ister daha önce çektiğiniz ister o an çekeceğiniz fotoğrafları kullanabiliyorsunuz. Uygulama yüze sakal ve saç eklenerek mümkün olduğunca kurda benzeyen bir görüntü yaratılmaya çalışılıyor.

Elbette uygulamayı kullanarak oluşturduğunuz fotoğrafları cihazınıza kaydedebilme ve onları Facebook, Twitter ve Instagram gibi farklı sosyal medya kanalları üzerinde paylaşabilme şansına sahipsiniz.

3- Zombify

Bana kalırsa listemizin en gerçekçi ve en ilginç sonuçlar çıkartan uygulaması bu. En önemlisi de tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde sorunsuzca çalışabilen bu uygulama sayesinde dilediğiniz kişileri zombiye dönüştürebilirsiniz.

Zombify’yı kullanabilmek için yine uygulama içerisindeki adımları takip etmek gerekiyor. Uygulamayı açtığımız anda ekranda bir kurukafa çıkıyor ve çekeceğimiz kişinin suratının tam da bu çizgiler içinde olması gerekiyor. Uygun pozisyonu bulduktan sonra uygulama gereken işlemleri yapıyor ve fotoğraftaki kişiyi tam teşeküllü bir zombiye dönüştürüyor. Farklı ağız ve göz yapıları da sunan uygulama oluşturduğunuz fotoğraflarınızı dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.

Zombify’ın en önemli özelliği, tıpkı diğer uygulamalar gibi, çekilen fotoğrafları animasyonlara dönüştürüyor olması. Oluşturduğunuz görselleri ister video ister fotoğraf olarak kaydetme şansına sahipsiniz. Elbette bu içerikleri Facebook,Twitter, ve Instagram gibi popüler sosyal medya kanalları üzerinden paylaşabilirsiniz.

4- Browify

Fotoğraflara martı kaş efektleri ekleyebilen bu uygulama sayesinde özellikle kalabalık arkadaş grupları içerisinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz Browify kolay kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Elbette Browify, Zombify kadar kapsamlı bir içerik sunmuyor. Daha mütevazi bir özelliğe sahip olan Browify resimlere kalın ve birleşik kaşlar eklemekle yetiniyor. Yine de sonuçlar bir hayli inandırıcı ve görsel olarak tatmin edici.

Uygulamada farklı tiplerde kaş çeşitleri mevcut. Kullanıcılar bunlardan dilediklerini seçebiliyor ve kolaylıkla uygulayabiliyor.

Özet olarak Browify da sizi tanınmaz hale getirebilecek eğlenceli uygulamalardan bir tanesi. Uygulamayı kullanırken çok eğlenceğinize eminim.

5- Vampify

Vampify kullanıcılara çektikleri fotoğraftaki kişileri vampire dönüştürme şansı veriyor. Diğer uygulamalarda olduğu gibi Vampify’da da o an çekeceğiniz veya daha önce çekmiş olduğunuz fotoğrafı kullanabiliyorsunuz.

Açıkçası Vampify, bana göre Zombify kadar gerçekçi sonuçlar vermedi. Ağza konan kan ve diş efekti biraz yapay kalmış gibi görünüyor. Elbette kendi alanında daha iyi bir alternatifi yok. En büyük avantajı ise tamamen ücretsiz olarak sunuluyor olması.

Uygulamayı kullanabilmek için çektiğiniz fotoğrafı ekranda yer alan kalıp içerisinde koymanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra Vampify geriye kalan her şeyi tek başına tamamlıyor ve ortaya vampire dönüştürülmüş bir kişi çıkartıyor. Bu görseli fotoğraf olarak kendi cihazınıza kaydedebilir ve farklı kanallar üzerinde paylaşabilirsiniz.

Minecraft Ücretsiz Nasıl Oynanır?Minecraft Ücretsiz Nasıl Oynanır?

YORUMLAR