Kampanyamıza Katılın, Tam Sürüm Minecraft Kazanın! (Kazananlar Belli Oldu)

Tamindir Minecraft çekilişine katılarak tam sürüm Minecraft kodu kazanma şansını yakalayabilirsiniz. 2 hafta sürecek çekilişimize katılmak için bloğumuza göz atın.

Kampanyamıza Katılın, Tam Sürüm Minecraft Kazanın! (Kazananlar Belli Oldu)

Merhaba arkadaşlar. Tamindir olarak Minecraft severler için bir kampanya düzenlemek istedik. Düzenlediğimiz kampanyaya katılarak dağıtacağımız 10 adet tam sürüm Minecraft'tan bir tanesini kazanma şansı elde edebilirsiniz.

 

Minecraft kampanya süremiz sona erdi ve tam sürüm Minecraft kazanan takipçilerimiz belli oldu. Aşağıdaki görseli kontrol ederek kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz. Eğer adınız kazanan listesi içerisindeyse Minecraft Gift kodunuz 24 saat içerisinde formda belirttiğiniz e-posta adresinize tarafımızdan gönderilecektir. E-posta adreslerinden 5 gün boyunca ulaşamadığımız kazanan talihlilerin hakları yedek talihlilere devredilecektir. Katıldığınız için çok teşekkür ederiz.

Bildiğiniz üzere Minecraft, en iyi Sandbox oyunlarından bir tanesi ve geçtiğimiz aylar içerisinde Microsoft tarafından satın alındı. Oyuna gelecekte yapılacak değişiklikleri henüz kestirememize rağmen, Microsoft'un güzel bir iş çıkaracağını düşünüyorum.

Sınırsız bir Dünya içerisine girerek istediğinizi yapma özgürlüğüne sahip olduğunuz Minecraft'ta bir karakterin kontrolünü sağlayarak dere tepe düz gidebilir, kendinize evler hatta bir köy yada şehir inşa edebilirsiniz. Eğer yaratıcılığınıza güveniyorsanız çok daha fazlasını yapabiliyorsunuz. Zira YouTube üzerinde gördüğüm videolardan sonra gördüklerime inanamayıp Minecraft'ı satın almıştım.

Ülkemizde de çok fazla oyuncuya sahip olan Minecraft özellikle genç yaştaki oyuncular tarafından büyük ilgi görüyor. Fakat bildiğiniz üzere oyunu oynayabilmek için kod satın almanız gerekiyor ve bu kodun değeri yaklaşık 55 Türk Lirası. Biz de oyuncuları düşünerek bir çekiliş yapmayı düşündük ve takipçilerimize 10 adet tam sürüm Minecraft kodu dağıtacağız. Resmi sitesi üzerinden satın alınıp verilecek olan kodlar (Gift Code) kampanya bitiminde kazananlara dağıtılacaktır. Kampanyamıza katılmak için gerekli koşullar aşağıda belirtilmiştir.

Kampanya Katılım Koşulları:

1) Aşağıdaki kutucuk üzerindeki +1'e basarak çekilişimizi Google Plus üzerinde +1'lemek.

 


2) Aşağıda hazırladığımız çekiliş videomuza YouTube üzerinden yorum yapmak ve beğenmek. (Video ekranının sağ altındaki YouTube işaretine tıklayıp youtube sayfasına giderek beğenme ve yorum yapma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.)

3) Videonun altında yer alan forma adınız soyadınız ile birlikte size ulaşabileceğiniz bir e-posta adresini girerek doldurmak.

Önemli Not: Forma girmiş olduğunuz bilgiler önemlidir. Kampanya sonuçlandığında kazananlar ile e-posta üzerinden iletişime geçileceği için doğru isim, soyad ve e-posta adresi girmeniz gerekmektedir. İletişime geçemediğimiz kazanan takipçilerimizin hakları yedek talihlilere devredilmektedir.

Kampanyamıza Katılın Tam Sürüm Minecraft Kazanın!
Tamindir TV

Kampanyamıza Katılın Tam Sürüm Minecraft Kazanın!

Detaylı bilgi için: Kampanyamıza Katılın Tam Sürüm Minecraft Kazanın! Merhaba arkadaşlar.

Kampanya ile ilgili kuralları aşağıdaki kampanya kurallarından okuyabilirsiniz. Tamindir olarak Minecraft severler için düzenleyeceğimiz kampanya bununla sınırlı olmayıp önümüzdeki günlerde farklı etkinlikler de düzenlemeyi planlıyoruz. Bizi takipte kalın.

Kampanya Kuralları:

  • Çekilişe Tamindir çalışanları ve 1. dereceden akrabaları kesinlikle katılamazlar.
  • Kampanya başlangıç tarihi 17 Kasım 2014 Pazartesi günü olup, 30 Kasım 2014 Pazar günü 23.59'a kadar devam edecektir. Belirtilen bitiş tarihinden sonra yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.
  • Sağlanacak tam sürüm Minecraft masaüstü PC sürümü içindir.
  • Kazananlar Random.org üzerinden çekilişle belirleneceklerdir.
  • 10 asil talihliye ek olarak 20 adet yedek talihli seçilecektir ve Random.org'da çıkan sıralamaya göre yedek talihlilere geçilecektir.
  • Her kullacını kampanyada sadece bir çekiliş hakkı kazanabilir. Tekrarlayan katılımlar dikkate alınmayacaktır.
  • Kampanya sonuçları kampanya bitiş tarihinden itibaren 5 günlük süre içerisinde açıklanacaktır.
  • Katılım formunu doldurmayan, yanlış bilgiler giren ve yukarıda belirtilen gerekli katılım koşullarından herhangi bir tanesini yerine getirmeyen ziyaretçilerimizin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Minecraft hesabınız yoksa aşağıdaki bağlantıya tıklayarak oyunun demosunu indirerek belirli süre ile ücretsiz oynayabilirsiniz.

YORUMLAR