iPhone'da Fotoğraflar İçin Daha Fazla Yer Açma

IceCream uygulamasıyla iPhone'unuzdaki fotoğraflar için yer açmanız mümkün.

iPhone'da Fotoğraflar İçin Daha Fazla Yer Açma

16GB iPhone’a sahipseniz müzikti, fotoğraftı, videodu, uygulamaydı derken dikkatli olmazsanız kısa sürede depolama alanı sorunuyla karşılaşmamanız imkansız. iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılan IceCream uygulaması telefonunuzdaki fotoğraflarınızı buluta taşıyarak alandan kazanmanıza yardımcı oluyor.

16GB iPhone kullanıcısı olarak fazlasıyla fotoğraf çeken biriyseniz telefonunuzda yer açmak adına iCloud Fotoğraf Arşivi’ni açıp “iPhone’da En İyi Depolama”yı seçerseniz telefonunuzdaki fotoğrafların orijinallerinin iCloud’a aktarılmasını sağlayabiliyor, fotoğrafların optimize edilmiş sürümleri telefonunuzda kaldığından alandan kazanmış oluyorsunuz ancak iCloud ücretsiz 5GB gibi komik bir alan verdiğinden ekstra alan satın almanız gerekiyor. IceCream bu soruna çözüm götürmek amacıyla geliştirilmiş bir uygulama. Ücretsiz hesabınızı oluşturarak kullanmaya başlayabildiğiniz uygulama, telefonunuzdaki fotoğrafları kendi alanına aktararak dahili depolama alanından kazanmanıza yardımcı oluyor.

Çekilen fotoğrafları otomatik olarak buluta aktaran onlarca iOS uygulaması arasından 5000 fotoğrafa kadar ücretsiz olarak aktarma sunması ve pratik olmasıyla ayrılan IceCream’de tek yapmanız gereken kaç fotoğraf yedekleyeceğinizi seçmek ve “Free Up iPhone Space” butonuna dokunmak. Bu arada fotoğraflar atıldıktan sonra ne kadar boş alan açılacağını da görebiliyorsunuz. Buluta yedeklenen fotoğrafların orijinal çözünürlükte olduğunu, uygulamanın fotoğrafları telefondan silmediğini, yüzde 90’a kadar sıkıştırma yaptığını belirtmekte fayda var.

Fotoğraflarınızı buluta yedekledikten sonra herhangi bir web tarayıcıdan IceCream’in web arayüzünden erişmenin yanı sıra (iki adımlı doğrulama sistemi kullanıldığından sizden başkasının – gerek cihaz gerekse de webden – fotoğraflarınıza erişmesi imkansız) tümünü zıp formatında indirebiliyorsunuz.

Mobil Cihazlardaki Fotoğraflar Nasıl Yedeklenir?

En İyi Bulut Dosya Depolama Servisleri

YORUMLAR