iPhone 5 Apple Lansmanı Tamindir Canlı Yayınında - Hangout

Apple'ın düzenleyeceği lansmanda iPhone 5 hakkında tüm bilgiler açığa çıkacak ve iPhone 5 resimlerini, özelliklerini ve fiyatını canlı yayında size aktaracağız.

iPhone 5 Apple Lansmanı Tamindir Canlı Yayınında - Hangout

Apple’ın akıllı telefon serisi iPhone yıllar içinde büyüdü, gelişti ve karşısına pek çok rakip firma ve işletim sistemi çıksa da liderliği kaybetmedi.

Bu satış başarısı ve teknolojik birikim Apple’ın her yeni iPhone’da kullanıcılara çok daha gelişmiş bir mobil deneyimi yaşatmayı sağlıyor ve Apple’ı dünyanın en büyük şirketi konumuna taşıyor.

iPhone 5 belki de Apple’dan en çok yenilik beklenen ürün olma özelliğine sahip çünkü özellikle Samsung ve diğer Android cihaz üreticileri cephesinde çok ciddi rakiplere sahip olmaya başladı ve bu rekabet Apple’ı büyük yenilikler yapmaya zorluyor.

12 Eylül 2012 Türkiye saatiyle saat 20.00’da San Francisco’nun Yerba Buena Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan Apple lansmanında iPhone 5 ve diğer Apple ürünleri tanıtılacak.

CANLI YAYINIMIZIN TEKRARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ! İZLEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ!

iPhone 5 Apple Lansmanı Tamindir Canlı Yayını
Tamindir TV

iPhone 5 Apple Lansmanı Tamindir Canlı Yayını

Apple'ın gerçekleştirdiği iPhone 5 lansmanından gelen tüm bilgileri takipçilerimizle canlı olarak Google Hangouts ve YouTube OnAir sistemleri üzerinden paylaştık.

iPhone 5 Özellikleri ve iPhone 5 Hakkında Her Şey adlı yazımızda açıklanan tüm detayların özetini bulabilirsiniz!

Biz de bu blog yazımız üzerinden hem yazılı olarak sizlere gelişmeleri aktardık hem de Google+ Hangouts ve YouTube OnAir sistemlerinden faydalanarak görüntülü ve sesli olarak tüm gelişmeleri anlık olarak bildirdik.

iPhone 5 ile Samsung Galaxy S3 arasında yaptığımız özellik karşılaştırmasını "iPhone 5 ile Galaxy S3 Karşılaştırması" başlıklı yazımızdan görüntüleyebilirsiniz.

iPhone 5 ile iPhone 4S arasında yaptığımız özellik karşılaştırmasını "iPhone 5 ile iPhone 4S Karşılaştırması" başlıklı yazımızdan görüntüleyebilirsiniz.

Apple EarPods isimli kulaklıkla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için "Apple, EarPods İsimli Yeni Kulaklığı Tanıttı" isimli yazımızı okuyabilirsiniz.

YORUMLAR