İnternetten Programsız MP3 Birleştirme

Online MP3 birleştirme nasıl yapılır? Herhangi bir program kurmadan ses dosyalarını birleştirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte yapmanız gereken adımlar!

Programsız bir şekilde online MP3 birleştirme işleminin nasıl yapılacağını merak eden bilgisayar kullanıcıları için oldukça detaylı bir rehber hazırladık. Hazırladığımız rehber sayesinde ses dosyalarını çok kolay ve hızlı bir şekilde birleştirebilirsiniz.

Bilgisayarımızda müzik dinlerken genelde MP3 dosyalarını tercih etmekteyiz. Yaygın olarak kullanılan bu ses dosyalarını kimi zaman birleştirme ihtiyacı hissedebiliyoruz. Farklı ses dosyalarını tek bir dosya haline getirmek için genelde ses düzenleme yazılımları tercih ediliyor.

Bu tür yazılımlar ücretli olabildiği gibi kullanım anlamında da karışık olabiliyorlar. İşte bu yazımızda ses birleştirme ihtiyacınızı oldukça kolay ve hızlı bir şekilde giderebilen ve internet tarayıcınız üzerinden programsız ses birleştirmeyi mümkün kılan Audio Joiner servisinden nasıl faydalanacağınızı resimli olarak anlatacağız.

En İyi Ses Değiştirme Uygulamaları
YAZILIM

En İyi Ses Değiştirme Uygulamaları

Günümüzde kullanabileceğiniz pek çok sayıda ses değiştirme programı bulunuyor ancak iş ücretsiz olanlara geldiğinde, işe yarayan bir şeyler bulmak oldukça zor olabilir.

Audio Joiner sadece iki dosyayı birbirine ekleyebilen basit bir araç değil. Servis zengin özelliklerle donatılmış ve kullanıcıların birçok ihtiyacını aynı anda karşılayabilmekte. Hizmet videolardan ses alma özelliğine sahip. Bu özellik sayesinde videolarınız içerisindeki sesleri farklı ses dosyalarıyla birleştirebiliyorsunuz.

Servisi sadece videolar içindeki sesleri farklı ses dosyaları olarak kaydetmek için de kullanabilirsiniz. Hizmet, mikrofonunuzu kullanarak ses kaydetme imkânı da veriyor. Popüler platform ile şarkı birleştirme işlemini gerçekleştirirken MP3 haricinde OGG, WMA, M4A ve WAV gibi formatları da kullanabilirsiniz.

Söz konusu dosyalar üzerinde MP3 kesme ya da ses kesme gibi ses düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz söz konusu hizmeti nasıl kullanacağınıza kısaca göz atalım.

Programsız MP3 Birleştirme Adımları Neler?

  • Audio Joiner sitesini ziyaret edin.
  • Sol üst köşedeki "Parça ekle" butonuna basın.
  • Dosyaları seçin.
  • Düzenleme işlemini yapın.
  • "Birleştir" butonuna tıklayın.

Online ses birleştirici ile ses dosyalarını 3 adımda pratik bir şekilde birleştirebiliyoruz. Bu aşamaların ilkinde birleştireceğimiz ses dosyalarını seçmekteyiz. Daha önceden bahsettiğimiz üzere program bize farklı alternatifler sunmakta:

Kırmızı alan içerisindeki "Parça ekle" tuşuna tıkladığımızda bilgisayarımızda kayıtlı olan ses veya video dosyalarını seçebiliyoruz. Herhangi bir parça seçtikten sonra tekrar aynı tuşa tıkladığımızda birleştirilecek dosyaların ikincisini seçebilmekteyiz.

Program bize 2'den fazla video veya ses dosyasını birleştirebilme imkanı veriyor. Bu iş için toplamda 750 MB'lık dosyayı siteye yükleyebiliyoruz. Eğer hizmet üzerinden mikrofonumuz aracılığıyla ses kaydetmek istersek sarı alan içerisindeki mikrofon işaretine tıklayarak ses kaydetme işlemini başlatabiliriz.

Aynı tuşa ikinci defa tıkladığımızda ses kayıt işletim sonlanacaktır ve kaydettiğimiz ses birleştirilecek dosyalar listesine alınacaktır. Ses birleştirme işlemlerinin ikinci aşamasında ses düzenleme işlemleri yer almakta.

Hizmet bize eklediğimiz ses dosyaları veya videolar üzerinde oynama yapma imkânı veriyor. Ses kesme özelliğini kullanarak parçalarımızdaki istenmeyen bölümlerden kurtulabiliyoruz. Bu iş için kırmızı alanlar içerisindeki işaretçileri kullanarak kesilecek bölümün başlangıç ve bitiş noktalarını belirleyebiliyoruz.

Popüler hizmet Fade In ve Fade Out efektlerini de birleştireceğiniz parçalar arasında uygulayabilmekte. Bu iş için yeşil ile işaretli olan alanlar içerisindeki düğmeleri kullanıyoruz. Fade In ve Fade Out efektleri şarkı geçişlerini yumuşatan özelliklerdir.

Bu özellikler sayesinde şarkılar başlarken düşük sesli olarak başlar ve ses giderek yükselir veya tam tersi şekilde şarkı sonlanırken ses normal seviyeden düşerek azalır.

Ses düzenleme işlemlerini tamamladıktan sonra "Birleştir" tuşuna tıklıyoruz ve 3. adıma geçiyoruz:

3. adımda tek yapmamız gereken birleştirdiğimiz ses dosyasını bilgisayarımıza kaydetmek. Bu iş için kırmızı alan içerisindeki "İndir" bağlantısına tıklıyoruz ve dosyayı kaydedeceğiniz dosya konumunu seçiyoruz. Umarız yazımız ihtiyacınızı karşılar. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, hoşçakalın.

Bu yazıda MP3 dosyalarını nasıl birleştirebileceğinizi açıkladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR