Instagram'da Sizi Takip Etmeyenleri Öğrenin

Bu makalede, Instagram hesabınızı takip etmeyenleri veya sizin takip etmediğiniz kullanıcıları öğrenebileceğiniz yöntemler yer almaktadır.

Instagram'da Sizi Takip Etmeyenleri Öğrenin

Sosyal medya, sayısız nimetleriyle hayatımızın bir parçası olmaya devam ediyor. Facebook, Twitter, YouTube, Foursquare derken Instagram da olmazsa olmazlarımız arasında çoktan yerini aldı.

Instagram’ın ne olduğu konusunda halen bir fikri olmayanlar varsa, kısa bir tanıtım yapmak gerekirse; çektiğimiz fotoğrafları efektlerle süsleyip, kendi profilimizde paylaştığımız bir uygulamadır. Fotoğraflara beğeniler ve yorumlar gelmekte ve takipçiler kazanabiliyorsunuz.

Takipçi edinme mantığıyla çalışan siteleri kullanan kullanıcıların merak ettiği bir soru bulunuyor;  “Acaba beni takip ediyor mu?” Twitter’da bu sorunun yanıtını kolayca öğrenebiliyorsunuz. Takip edip etmediğini merak ettiğiniz kullanıcının profiline girdiğinizde, kullanıcı isminin yanında “Seni takip ediyor” gibi bir uyarı bulunuyor. Ancak, Instagram’da böyle bir özellik yok. Karşınızdaki kişinin sizi takip edip etmediğini çeşitli uygulamalar aracılığıyla öğrenebiliyorsunuz.

Ya da ben uygulama kullanmam derseniz, kişinin takip ettiklerini manuel olarak tek tek incelemek zorunda kalırsınız. Ki buna hiç gerek yok.

1. Sizi takip etmeyen kullanıcıları bilgisayarınızdan öğrenmek için Unfollowgram adlı web uygulamasını kullanabilirsiniz.

Siteye giriş yaptıktan sonra, “Sign in with Instagram” butonuna tıklayıp erişim izni verdikten sonra aşağıdaki işlemleri görebilirsiniz.

  • Sizi unfollow eden kullanıcılar
  • Sizin takip ettiğiniz, ancak sizi takip etmeyen kullanıcılar
  • Sizi takip eden, ancak sizin takip etmediğiniz kullanıcılar
  • Takipçileriniz
  • Takip ettikleriniz

2. Diğer yöntem ise mobil cihazınıza Instagram için Takipçiler+ adlı uygulamayı yükleyerek, sizi takip etmeyen kullanıcıları öğrenebilirsiniz.

Uygulamalara giriş yaptıktan sonra, Instagram hesabınıza erişim izni veriyorsunuz. Ardından, sizi unfollow edenleri, takip etmeyenleri, sizin takip etmediklerinizi kolayca öğrenebiliyorsunuz. Basit arayüzü sayesinde zorluk yaşamadan, kolayca kullanabilirsiniz.


YORUMLAR