Instagram'da Gönderi Bildirimleri Nasıl Aktif Edilir?

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram'da, takip ettiğiniz kişilerin paylaşımlarından anlık olarak nasıl haberdar olabileceğinizi anlattık.

Instagram'da Gönderi Bildirimleri Nasıl Aktif Edilir?

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram’da, takip ettiğiniz kişilerin paylaşımlarından anlık olarak haberdar olabileceğinizi biliyor muydunuz? Eğer yanıtınız hayır ise makaleyi okumaya devam edebilirsiniz.

Instagram’a kısa bir süre önce gelen yenilikle beraber, tıpkı Twitter ve Facebook’ta olduğu gibi gönderi bildirimi alabiliyorsunuz. Bu özelliği aktif ettikten sonra Instagram, takip ettiğiniz kişi ya da kişilerin paylaşım yapması durumunda sizi uyarıyor. Özellikle stalkerların hoşuna gideceğini düşündüğüm bu özelliği aktif etmek için öncelikle kişinin profiline girmeniz gerekiyor.

Kişinin profil sayfasının en üst kısmındaki isminin bulunduğu yerin sağında yer alan üç noktalı butona tıklayıp, açılan menüden “Gönderi Bildirimlerini Aç” seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.Bu özellik aktif olduktan sonra kişi yeni bir paylaşım yaptığında size otomatik olarak bildirim gelecek ve bu sayede o kişinin profilini sürekli kontrol etmeyi bırakarak büyük bir dertten kurtulacaksınız.



Bu Gelişmiş Ayarlar ile Google Chrome Deneyiminizi Bir Adım İleri Taşıyın 

Akıllı Telefon Kameralarıyla Yapılabilecek 8 Cin Fikir

YORUMLAR