ICQ'nun En Önemli 5 Özelliği

Eski zamanların efsane sohbet uygulaması ICQ'nun mobil versiyonunun en önemli 5 özelliğini sizler için sıraladık.

ICQ'nun En Önemli 5 Özelliği

Bir zamanların efsane sohbet uygulaması olan ICQ, kısa bir süre önce mobil versiyonuyla aramıza dönmüştü. Şu anda mevcut olan mobil mesajlaşma uygulamaları, kullanıcılara belli alanlarda hizmet verirken, ICQ’nun sahip olduğu özellikler kullanıcıların ihtiyacı olan her şeyi tek bir uygulamada sunuyor. Biz de sizlere ICQ’nun en faydalı 5 özelliğini sıraladık.

1. ICQ Numarası

ICQ’nun mobil uygulamasında telefon numaranızı girerek, ICQ’yu kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra, eskiden olduğu gibi bir ICQ numarasına sahip oluyorsunuz. Eski ICQ numaranızı hatırlıyorsanız, o numara ile oturum açmanız mümkün. ICQ numarasının avantajı, mesajlaşmak istediğiniz ama telefon numaranızı vermek istemediğiniz zamanlarda da büyük kolaylık sağlıyor.

2. Bilgisayardan Kullanım

ICQ hesabınıza Windows ve Mac için geliştirilen sürümleriyle de erişebilmeniz mümkün. Evde ya da ofiste bilgisayar başındaysanız, sürekli telefona bakmakla uğraşmak zorunda değilsiniz. Klavyeyle yazışmanın keyfini sürebilirsiniz.

3. Sesli ve Görüntülü Sohbet

Dünya çapında popüler olan mesajlaşma uygulamalarının birçoğu sadece yazılı ya da sadece sesli/görüntülü sohbet sunuyor. Ancak ICQ bunların tamamına sahip durumda. Üstün sıkıştırma özellikleriyle mobil internet kotanızı da ekonomik kullanabilir, mobil hattınızdaki tarifenizde bulunan dakikalarınızı harcamadan iletişim kurabilirsiniz. Bu özelliği bilgisayarlar ve mobil cihazlar arasında da kullanabiliyorsunuz.

4. Ücretsiz SMS Gönderin

Rehberinizde bulunan tüm arkadaşlarınız ICQ kullanmıyor olabilir. ICQ uygulaması üzerinden onlara mesaj gönderdiğinizde, mesajınız ücretsiz olarak gönderiliyor. Arkadaşlarınız uygulamaya kullanmaya başlayana kadar ücretsiz iletişim kurabiliyorsunuz.

5. Tamamen Ücretsiz

Sahip olduğu tüm bu üstün özellikleri kullanıcılara ücretsiz olarak sunan ICQ’nun Android, iOS ve Windows Phone platformlarının tümünde uygulama için hiçbir ek ücret ödemenize gerek yok. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

ICQ’yu diğerlerinden ayıran bu özelliklerin dışında ilgi çekici başka özellikler de bulunuyor. 200 kişiden fazlasını destekleyen grup sohbeti, her tür dosya transferi ve ücretsiz çıkartmalar da diğer özelliklerin arasında yer alıyor.

Google'ı Daha Etkili Kullanmak için İpuçları

YORUMLAR