GTA 5'te Kendi Radyomu Nasıl Oluşturabilirim?

GTA 5 müzik ekleme işleminin nasıl yapılacağını merak eden oyuncular için detaylı bir rehber hazırladık. İşte GTA 5 müzik atma işlemi için gerekli olan adımlar!

GTA 5, müzik ekleme işleminin yapılabilmesine olanak tanıyor. Bu işlem sayesinde oyuncular oyun içerisinde kendi seçtiği şarkıları dinleyebiliyor. Oyun deneyimini üst seviyeye taşıyan özelliği kullanabilmek için bazı adımları uygulamanız gerekiyor. Hazırladığımız rehberde yer alan adımları uygulayarak GTA 5'te kendi radyonuzu oluşturabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere birkaç gün önce oldukça uzun bir süredir heyecanla beklenen GTA 5 PC versiyonu resmi olarka çıkış yaptı. Rockstar'ın GTA 5'in PC sürümünü yayınlaması adeya bir yılan hikayesine dönmüştü. Birkaç ertelemenin ardından nihayet oyunu bilgisayarımızda gelişmiş grafik seçenekleriyle oynayabiliyoruz.

En Popüler GTA 5 Hileleri
OYUN

En Popüler GTA 5 Hileleri

GTA 5 hileleri, dünya genelinde çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyunda bazı aktivitelerin anında gerçekleştirilebilmesine olanak tanıyor.

GTA 5'in gelişmiş grafik seçeneklerinin yanısıra sadece bilgisayara özel olan birkaç farklı seçeneği de bulunmakta. İşte bu bilgisayara özel seçeneklerden biri de GTA 5 radyosunda kendi seçeceğimiz parçaları oynatabilme özelliği.

Aslında GTA 5 içerisinde yer alan radyo oldukça uzun ses yayınlarına, farklı tarzdaki radyo kanallarına ve Snoop Dogg ve Dr. Dre gibi ünlü isimlerin lisanslı parçalarına yer veriyor. Fakat bu müzikler bizim tercihlerimize hitap etmeyebiliyorlar. İşte bu durumda GTA 5 MP3 oynatma özelliğinden faydalanarak kendi radyo kanalımızı oluşturabiliyoruz.

GTA 5 MP3 oynatma özelliği daha önceki GTA oyunlarında da karşımıza çıkmıştı fakat bu özellik GTA 5'te çok ön plana çıkarılmıyor ve oyunculara kendi radyo kanallarını nasıl oluşturabilecekleri hakkında ipuçları verilmiyor. İşte biz de bu yazımızda GTA 5 içerisinde kendi seçtiğiniz şarkıları nasıl oynatabileceğinizi anlatacağız.

Hazırladığımız rehberde yer alan GTA 5 müzik atma adımlarını uygulayarak açık dünya oyununda istediğiniz şarkıların çalmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle oyun dışında bir müzik hizmeti açmanıza gerek kalmaz. Yalnızca oyunu açarak istediğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.

GTA 5 Müzik Ekleme Adımları Neler?

  • Belgelerim klasörünü açın.
  • Rockstar Games klasörüne girin.
  • GTA V klasörünü açın.
  • User Music klasörünü görüntüleyin.
  • MP3 formatındaki şarkıları klasörün içerisine aktarın.
  • GTA 5'i açın.
  • Radyo kanalları arasından Self Radio'yu seçin.

Grand Theft Auto V isimli popüler açık dünya oyununda çeşitli radyolar yer alıyor. Bu radyolar üzerinden çok sayıda şarkıyı dinleyebilirsiniz. Eğer bu şarkılardan sıkıldıysanız ve kendi seçtiğiniz müzikleri dinlemek istiyorsanız bazı adımları uygulamanız gerekiyor.

Dünya genelinde çok popüler bir oyun olan GTA V, oyuncuların kendi radyosunu oluşturabilmesine imkân tanıyor. Böylece oyuncular, oyunun belirlediği şarkılar yerine kendi seçtikleri şarkıları dinleyebiliyor. Bu, oyun deneyimini oldukça ciddi ölçüde iyileştiren bir faktörlerin başında geliyor.

Grand Theft Auto 5 içerisinde radyo kanalınızı oluşturmak için ilk olarak MP3 dosyalarınızı GTA 5'in bilgisayarınızda yer alan yerel müzik depolama klasörüne atmanız gerekiyor. Bu klasör bilgisayarınızdaki kullanıcı hesabınızın belgelerim klasörü altında yer alıyor.

Kendi radyonuzu oluşturabilmek için ilk olarak bilgisayarınızda yer alan Belgelerim klasörünü görüntülemeniz gerekiyor. Bu işlemi yapmanız halinde çeşitli klasörler ile karşı karşıya kalacaksınız. Klasörler içerisinden "Rockstar Games" adlı klasöre girin. Daha sonra GTA V klasörünü açın.

GTA V klasörünün içerisinde yer alan "User Music" isimli klasörü görüntüleyin. MP3 dosyalarınızı User Music klasörünün içerisine atın. Bu adımdan sonra oyunu açabilir ve radyo kanalları arasından "Self Radio"yu seçerek kendi seçtiğiniz şarkıları oyunda dinleyebilirsiniz.

GTA 5 PC sürümü MP3, M4A ve WMA türündeki ses dosyalarını destekliyor. Oyun içerisindeki ses ayarlarından şarkıların rastgele veya sıra ile oynatılıp oynatılmayacağını da belirleyebiliyorsunuz.

Bu yazıda Grand Theft Auto V isimli başarılı video oyununda kendi radyonuzu oluşturmak için hangi adımları uygulamanız gerektiğini ayrıntılı bir şekilde açıkladık. Rehber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR