Google Pixel'in Kamera Özellikleri ve Fotoğraf Çekme Performansı

Google Pixel'in ve Pixel XL'ın tüm kamera özellikleri ve fotoğraf çekim performansı hakkında detaylı bilgi

Google Pixel'in Kamera Özellikleri ve Fotoğraf Çekme Performansı

Google'ın yeni akıllı telefonu Pixel'in tüm kamera özelliklerini ve fotoğraf çekim performansını detaylı olarak değerlendirdik.
Google, yeni akıllı telefonları Pixel'i ve Pixel XL'ı tanıttı. Ekran boyutu ve batarya kapasitesi dışında tamamen aynı donanımsal ve yazılımsal özelliklere sahip olan akıllı telefonlar, sektörün en iddialı kameralarıyla görücüye çıkarıldı.

Google Pixel Kamera Özellikleri

Pixel ve Pixel XL 4K video kaydı yapabilen, 1.55 sensör boyutuna ve f/2.0 diyafram açıklığına sahip olan 12 MP arka kamera kullanıyor. Akıllı telefonda HDR+ teknolojisi bulunuyor ve hem HDR+ teknolojisi, hem de büyük sensör boyutu sayesinde düşük ışıkta mükemmel fotoğraflar çekebiliyor.

Pixel'in bir diğer kamera özelliği de "Smart Burst" isimli hızlı fotoğraf çekme teknolojisi. Smart Burst sayesinde art arda birçok fotoğraf çekebiliyorsunuz ve akıllı telefon, çekilen fotoğraflar arasından en iyilerini otomatik olarak çekerek kaydediyor.

Google Pixel Kamera Performansı

Pixel'in kamera performansını eşsiz kılan özelliklerden birisi de kamera uygulamasının açılış hızı. Neredeyse hiçbir gecikme yaşanmadan açılan kamera uygulaması, Google'ın söylediğine göre test ettikleri tüm akıllı telefonların kamera uygulamasından daha hızlı açılıyor ve daha hızlı fotoğraf çekebiliyor. Bu da Pixel'in ve Pixel XL'ın anlık ve hızlı fotoğraflar çekme konusunda oldukça iyi olduğunu gösteriyor.

Akıllı telefon, fotoğraf çekmede olduğu kadar video kaydında da son derece başarılı. 4K video kaydı yapabilen Pixel, kamera sarsıntısını sıfıra indiren mükemmel bir sabitlenme teknolojisine sahip.

Tüm bu özellikleriyle Pixel ve Pixel XL, DXOMark Mobile testinden 89 puan almayı başardı. Bu puan ile Pixel, yeni akıllı telefonların tümünün dahil edildiği bu testte şu ana kadar ki en yüksek puanı aldı.

Google, tüm Pixel ve Pixel XL kullanıcılarına süresiz ve sınırsız Google Photos Cloud depolama alanı sunacağını da açıkladı ve depolama alanına kaydedilen hiçbir fotoğrafın veya videonun kalitesinin değiştirilmeyeceğinin de altını çizdi. Google Pixel Özellikleri ve Google Pixel XL Özellikleri bağlantılarına tıklayarak modellerin genel özellikleri hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün.

Google Assistant ile Bütünleşik Google Home Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Google Pixel XL Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Google Pixel Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

YORUMLAR