Google Currents Nedir, Tamindir Nasıl Eklenir ve Takip Edilir?

Google Current, Google mühendisleri tarafından üretilen ve sık sık geliştirilen bir haber – içerik okuma uygulamasıdır. Android ve iOS işletim sistemlerini kullanan, uygulamanın belirlediği taban sürümlere sahip akıllı telefon ve tabletlere kurulabilen uy

Google Currents Nedir, Tamindir Nasıl Eklenir ve Takip Edilir?

Google Current, Google mühendisleri tarafından üretilen ve sık sık geliştirilen bir haber – içerik okuma uygulamasıdır. Android ve iOS işletim sistemlerini kullanan, uygulamanın belirlediği taban sürümlere sahip akıllı telefon ve tabletlere kurulabilen uygulama ile seçtiğiniz sitelerin ürettikleri içerikleri oldukça zarif ve kullanışlı bir arayüz üzerinde okuyabilirsiniz. Tamindir olarak ürettiğimiz haber ve blog içeriklerini Google Currents aracılığıyla rahatlıkla, nerede olursanız olun okuyabileceğinizi belirtelim.

Google Current nasıl indirilir?

Uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantılardan birini, akıllı telefon ya da tabletinizde kullanılan işletim sistemine göre seçiniz ve mağazadan ücretsiz olarak indiriniz.

Current’ın bir Google ürünü olması dolayısıyla Gmail başta olmak üzere e-posta üzerinden eşleme (senkronizasyon) özelliği ön plandadır.

Uygulamanın kurulmasının ardından giriş bölümünü geçiyoruz ve Google Current ile varsayılan olarak gelen internet sitelerinin bulunduğu ve bu sitelerin içerik türlerine göre sınıflandırıldıkları dikey bir menü ile karşılaşıyoruz. Bu bölümdeki kategorileri ve içlerindeki siteleri istediğimiz gibi düzenleyebiliyoruz. Takip etmek istediğiniz siteyi eklemek için “abonelik ekle” bölümünü kullanabilirsiniz.

Google Currents'a Tamindir yayın akışını ekleme ve takip Etme

Tamindir yayın akışını Google Current üzerinden takip etmek ve okumak için bu bağlantıyı kullanınız. Kısa bir süre içinde “abonelik ekle” bölümünden arama yaparak Google Current Tamindir kanalını bulabilecek ve abone olabileceksiniz. O zamana kadar Tamindir'i ekleyebilirsiniz. Bunun içinde buradaki yayıncı sayfamızı kullanabilir ve sayfanın ortasında bulunan bölüm üzerinden birkaç saniyede aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

Dileyen kullanıcılar, takip etmeye başladıkları yayıncının sadece belli bölümlerini seçebilir ve seçtikleri alandaki içerikleri görüntüleyebilirler. Örneğin Tamindir bünyesinde hazırlanan içerikler arasından sadece haberleri ve blog yazılarını takip edebilirsiniz. Bunu yapmak için aşağıdaki gibi üst kısımdaki menüde bulunan “özelleştir” seçeneğini kullanabilir ve gelen ekrandan bölümleri seçebilirsiniz.

Google Current üzerinden Tamindir'in her geçen gün artan haber ve blog içeriği ile kaliteli ve dopdolu blog yazılarını son derece kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.

YORUMLAR