FIFA 16 Demo Nasıl İndirilir

FIFA 16 demoyu nasıl indirebileceğinizi yazımızda resimli olarak anlattık

FIFA 16 Demo Nasıl İndirilir

Merhaba Tamindir takipçiler. Bildiğiniz üzere EA Sports 24 Eylül'de FIFA 16'yı resmi olarak yayınlayacak. EA Sports, FIFA 16'nın resmi çıkış tarihinden kısa bir süre önce FIFA 16 Demo sürümünü resmi olarak yayınladı. Bu demo versiyon ilk adımda sadece belli ülkeler için yayınlandı ve bu ülkelerin arasında Türkiye yoktu. Fakat birkaç gün sonra FIFA 16 Demo Türkiye'deki oyun severlerin de erişimine açıldı. Bu sayede Türk oyun severler de oyunun demo sürümünü indirerek FIFA 16 çıkmadan önce oyunu test edebiliyorlar.

FIFA 16 demo versiyonuynu indirebilmek için birkaç adım izlemeniz gerekiyor. Bu yazımızda da FIFA 16 demo indirmek için neler yapmanız gerektiğiniz anlatacağız. İlk olarak bu bağlantıyı kullanarak FIFA 16 Demo indirme sayfasına erişin:

FIFA 16 Demo indirme sayfası açıldığında yukarıdaki resimde işaretli olan "Try FIFA 16 Demo before you buy!" kısayolunun üzerine tıklayın. Bu kısayola tıkladığınızda yeni bir pencere açılacak:

Eğer daha önceden Origin üzerinden oyun indirip oynadıysanız ve bir Origin hesabına sahipseniz sol taraftaki giriş bölümünden hesap detaylarınızı ve şifrenizi girerek giriş yapabilir ve sonraki adımları atlayabilirsiniz. Eğer ilk defa bir Origin oyunu indirecekseniz sağ taraftaki işaretli alan içerisinde yer alan "Create your EA Account" kısayoluna tıklayın. Bu kısayola tıkladıktan sonra kendimize bir Origin hesabı yaratacağız:

İlk olarak e-posta adresinizi işaretli alan içerisine giriyorsunuz. Kullanmakta olduğunuz hesap adresinizi girdikten sonra "Next" tuşuna tıklayın.

Açılan pencerede ilk satırda kendinize bir takma ad belirleyin. 2 satırda hesabınız için kullanacağınız bir şifre belirleyin ve 3. satırda bu şifreyi tekrar girerek şifreyi doğrulayın. 4. satırda kendinize bir güvenlik sorusu seçin ve 5. soruda bu sorunun cevabını girin. Ülke seçiminin olduğu 6. satırdan sonra 7. satırda doğum tarihinizi girin. Bu bölümün hemen altında yer alan resmdeki güvenlik kodunu bir alttaki satıra yazdıktan sonra son olarak işaretli alan içerisindeki kutucuğa onay işareti bırakarak alttaki "Next" tuşuna tıklayın.

Bir sonraki adımı alt bölümdeki gri "Skip" tuşuna tıklayarak atlayabilirsiniz.

Açılan pencerede "Continue" tuşuna tıklayın. Karşınıza şu pencere gelecek:

Şimdi bilgisayarımıza Origin yazılımını indireceğiz. Origini bu bağlantı üzerinden indirin ve kurulumunu tamamlayın:

Origin'in kurulum işlemleri bitince programı başlatın ve ana penceresinde az önce oluşturmuş olduğunuz Origin hesabının giriş bilgilerini girerek oturum açın:

Oturum açtıktan sonra tarayıcınız üzerinde açık olan FIFA 16 Demo indirme sayfasına geri dönün ve penceredeki "Launch Origin" tuşuna tıklayın:

Açılan pencerede "Origin" seçeneğinin seçili olduğundan emin olun ve "Tamam" tuşuna tıklayın:

Şimdi Origin programı açılacak ve size dil seçenekleri sunulacak. Menüden Türkçe seçeneğini seçebilirsiniz:

Seçim yaptıktan sonra alt taraftaki "Accept" tuşuna tıklayın:

Bir sonraki pencerede "Continue" tuşuna tıklayın:

Son olarak bir sonraki pencerede işaretli alan içerisindeki kutucuğa onay işareti bırakın ve alttaki "Continue" tuşuna tıklayın. Bu adımdan sonra FIFA 16 Demo indirilmeye başlanacak. İndirme işlemi sonlanınca oyunu masaüstünüzde oluşturulan kısayola tıklayarak oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler!

YORUMLAR