FIFA 15 Nasıl İndirilir ve Kurulur?

FIFA 15 indirmek, kurmak ve oynamak için hazırladığımız rehberimize göz atmayı unutmayın!

FIFA 15 Demo Nasıl İndirilir ve Kurulur?

FIFA 15 sonunda yayınlandı ve tabii ki tüm futbol oyunu sevenler oyunun deneyimlemek için arayışlara başladı. Ancak daha önce EA Games'in Origin sistemini kullanmamış olan kullanıcılar bu konuda sorunlar yaşayabiliyorlar. Zira FIFA oyunlarını oynayabilmek için Origin kullanmanız gerekmekte. Hal böyle olduğundan biz de sizlere bir rehber olması amacıyla hem Origin'in kurulumunu hem de FIFA 2015’in Origin içerisinden nasıl yükleneceğini anlatmak istedik. Tüm adımları eksiksiz bir şekilde takip ederseniz oyunu kolay bir şekilde bilgisayarınıza yüklemiş olacaksınız. İşte FIFA 15’i bilgisayarınıza kurmak için yapmanız gerekenler:

FIFA 15 Sistem Gereksinimleri Açıklandı
OYUN

FIFA 15 Sistem Gereksinimleri Açıklandı

FIFA oyunlarının geliştiricisi EA Sports'un FIFA 15'i resmi olarak duyurmasının ardından oyunun sistem gereksinimlerini de duyurdu. Oyunun geliştirici ekibinin yaptığı açıklamaya göre

İlk olarak tabii ki Origin'i aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bilgisayarımıza indiriyoruz. Origin halihazırda yüklüyse Origin kurulum adımlarını es geçebilirsiniz.

FIFA 15 için Origin Kurulumu Nasıl Yapılır?

  • Yukarıdaki Origin indirme eklentisine tıklayarak Origin’i indirin.
  • Ardından indirdiğiniz dosyaya çift tıklayın.
  • Açılan sayfada “Install Origin” yazısına tıklayın.
  • Akabinde yükleme seçenekleri sayfası çıkacaktır. “Continue” yazısının üstündeki kutucuğa tıklayıp sonra “Continue” seçeneğine tıklıyoruz.
  • Yaklaşık 1 dakika içerisinde kurulum tamamlanmış oluyor.
  • Açılan sayfa üzerinde Origin ID’niz ve şifreniz ile giriş yapın. Eğer halihazırda Origin üyeliğiniz yoksa yukarıda bulunan “Create an Account” yazısına tıklayın ve ilgili alanları doldurarak bir Origin hesabı oluşturun.
  • ID’nizi ve şifrenizi girdikten sonra "Sign in" seçeneğine tıklayın.

Buraya kadar Origin’i indirip, kurup giriş yaptık sıra FIFA 15’i indirmekte. Aşağıdaki FIFA 15 indirme eklentisine tıklayarak kolaylıkla FIFA 15’i indirebilirsiniz. 

Bilindiği üzere her sene yeni bir FIFA oyunu çıkıyor. Eğer güncel FIFA oyunlarını oynamak istemiyorsanız ve özellikle FIFA 15’i oynamak istiyorsanız aradığınızı buldunuz demektir. Yeni FIFA oyunlarını sisteminiz kaldırmıyorsa ya da güncel kadrolardan ziyade FIFA 15’in kadrolarını seviyorsanız son çıkan oyunlardan ziyade FIFA 15’i tercih etmelisiniz.

FIFA 15 nasıl indirilir ve nasıl kurulur sorusuna cevap niteliğinde olan yazımızın sonuna geldik. Umuyoruz ki sizler için faydalı bir içerik olmuştur. Sizin favori FIFA oyununuz hangisi? Sizce FIFA 15’i diğer FIFA  oyunlarından ayıran en önemli unsur nedir? Yorumlarda bizimle paylaşın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR