Etkileyici Grafiklere Sahip 10 Mobil Oyun

Muhteşem grafikleri ile dikkat çeken mobil oyunları sizler için derledik.

Etkileyici Grafiklere Sahip 10 Mobil Oyun

Mobil cihazların gelişen teknolojileri bir zamanlar hayalini bile kurmakta zorluk çektiğimiz kalitelerdeki oyunları ceplerimize taşıdı. Hatta birçok üretici mobil oyun pazarının ne kadar geniş bir kitleye sahip olduğunu keşfederek akıllı telefon ve tabletler için oyun aksesuarları üretiyor.

Hal böyle olunca geliştiriciler de boş durmuyor ve oyunseverleri ekrana kilitleyecek yapımlarla kaşımıza çıkıyorlar. Oyun konusunda seçenekler bir hayli geniş olsa da gerçekten yüksek kaliteli olarak adlandırabileceğimiz oyunlar toplam hacme kıyasla çok çok düşük seviyelerde kalıyor. Biz de ekip olarak hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan ve oyunseverlere en iyi kaliteyi sunan mobil oyunların bir derlemesini yapmak istedik.

Şimdi hemen sizler için derlediğimiz, mükemmel grafiklerle donatılmış oyunlara göz atalım.

Dead Trigger 2

Muhtemelen yazımızı okumaya başladığınız andan itibaren Dead Trigger 2 aklınızın bir köşesinde belirmeye başlamıştı bile. FPS kategorisinde boy gösteren bu oyunda zombilere karşı amansız mücadelelere girişiyoruz. Geniş silah yelpazesi, hikaye kurgusu ve tabii ki grafikleriyle oyunseverlerin gönlünde taht kuran bu oyunu Android ve iOS cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz.

Modern Combat 5: Blackout

Yine bir FPS oyunu olan Modern Combat 5: Blackout'ta dünyanın çöküşü konu alınıyor. Birbirinden iyi senaryo görevleriyle zenginleştirilen Modern Combat 5: Blackout'un en iyi özellikleri arasında hiç şüphesiz ki multiplayer modu yer alıyor. Bu mod ile arkadaşlarımızla veya dünyanın farklı yerlerinden oyuncularla bir araya gelerek rakip takımla mücadele edebiliyoruz.

Asphalt 8: Airborne

Yarış tutkunlarının vazgeçilmezlerinden olan Asphalt serisi Airborne ile çıtayı epey yükseltiyor. Mükemmel tasarımlı mekanlar, arabalar ve yarış pistleri, oyunu rahatlıkla en iyiler arasında sokuyor. Eğlence ve aksiyon dozu yüksek olan Asphalt 8: Airborne hem Android hem de iOS cihazlara ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Blood & Glory: Legend

Gladyatörlerin şan ve zafer için çıktıkları arena dövüşlerini konu alan bu oyun aksiyon dozu yüksek bir mobil oyun arayışında olanları memnun edecek. Oyunda birbirinden güçlü ve acımasız gladyatörlerle savaşıyoruz.

Kademeli olarak artan seviyesiyle oyuncuları ekrana kilitleyen Blood & Glory: Legend, muhteşem grafiklerine ve akıcı animasyonlarına rağmen tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer arenaların tozunu attırmak istiyorsanız Blood & Glory: Legend'a mutlaka göz atın.

Dungeon Hunter 5

Valenthia Krallığı'nda geçen fantastik bir RPG olan Dungeon Hunter 5 daha ilk saniyeden grafikleri ve müzikleri ile oyuncuları ekran başına kilitliyor.

Oyundaki amacımız dünyanın kıyameti için mücadele eden kötücül iblisleri yok etmek ve barış dolu günleri geri getirmek. Elbette bu pek kolay olmuyor. Neyse ki emrimizdeki savaşçılar yıkıcı güçleri ve ölümcül özel güçleriyle karşılarına çıkan her kötü şeyi yok etmeye kararlı.

Sky Force 2014

Sky Force'taki amacımız dünyayı kurtarmak. Evet, dünyayı kurtarma işi yine bize düşüyor. Mücadelemizi bu kez gökyüzünde sürdürüyoruz.

Muhteşem grafiklerle bezenmiş bu oyunda kontrolümüzdeki hava aracı ile karşımıza çıkan her şeyi vurmamız emrediliyor. Hal böyle olunca ortaya aksiyonu bol bir oyun deneyimi çıkıyor. Kurşbakışı uçak oyunlarından keyif alıyorsanız Sky Force ekibine katılmamak için hiçbir bahaneniz yok. Üstelik oyun tamamen ücretsiz.

Need For Speed - Most Wanted

En iyi yarış oyunları arasında gösterilen Need For Speed yarış oyunları oynamaktan keyif alanlara adeta görsel şölen yaşatıyor. Fakat ne yazık ki bu oyun hem Android hem de iOS platformları için ücretli olarak sunuluyor. Fakat talep edilen ücret hem oyunun görselleri hem de oyuncuları adeta içerisine alan derin atmosferi sayesinde ikinci plana düşüyor.

Bilgisayarlarınızda oynadığınız bu yarış oyununu eksiksiz olarak mobil cihazlarınızda da oynamak istiyorsanız Need For Speed - Most Wanted'a göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Castle of Illusion

Disney imzası taşıyan Castle of Illusion, platform oyunlarından hoşlanan oyunseverlerin denemesi gereken seçeneklerden birisi. Bir nebze yüksek sayılabilecek bir fiyat etiketine sahip olan Castle of Illusion'da karşımıza çıkan grafikler herhangi bir bilgisayar veya konsol oyununu aratmayacak nitelikte. Bu özelliği ile fiyatını unutup oyunun büyülü dünyasına dalıyoruz. Bir an olsun durmayan dinamizm, oyunun güçlü yönleri arasında bulunuyor.

Oyunda Minnie'yi kurtarmaya çalışan Mickey'nin kontrolünü üstleniyoruz ve tehlikelerle dolu bölümlerde ilerlemeye çalışıyoruz. 

Anomaly 2

Fütüristik öğelerle zenginleştirilmiş bir aksiyon deneyimi sunan Anomaly 2'de dünyayı ele geçiren uzaylılara karşı durmaya çalışıyoruz. Bir gün daha hayatta kalabilme umuduyla bir araya gelen insanları kontrol ettiğimiz oyunda aksiyon bir an olsun durmuyor ve sürekli olarak uzaylılarla mücadele etmek durumunda kalıyoruz. Hayatta kalabilmek için karşımıza çıkan yiyecekleri ve diğer malzemeleri toplamamız gerekiyor. 

Deer Hunter

Herkesin yakından tanıdığı bu avcılık simülasyonu da gelişmiş grafikleri sayesinde adını en iyi grafiklere sahip mobil oyunlar arasına zorlanmadan yazdırıyor. Oyunda vahşi doğada avcılık görevlerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu esnada elimizde gelişmiş silahlar bulunuyor. Bunları kazandığımız paraları kullanarak geliştirebiliyor ve hatta yenilerini satın alabiliyoruz.

Yüzlerce farklı hayvana, onlarca silaha ve upgrade seçeneklerine sahip olan Deer Hunter, ücretsiz oluşuyla da dikkat çekiyor.

Bilgisayar ve Konsol Oyunları Beynimizi Nasıl Etkiliyor

YORUMLAR