En Popüler CyanogenMod Temaları

CyanogenMod yüklü bir telefonunuz varsa, telefonunuzun görünümünü zenginleştiren bu temalara mutlaka göz atmalısınız.

En Popüler CyanogenMod Temaları

Akıllı telefonunuza CyanogenMod yüklediyseniz ve telefonunuzun arayüzünü zenginleştirmek, görünümünü değiştirmek istiyorsanız sizler için bir araya getirdiğimiz CyanogenMod temalarına mutlaka göz atmalısınız.

L-Ready Dark

Görünümüyle Android Lollipop’u andıran L-Ready Dark teması, özenle seçilmiş ikonlarıyla telefonunuza güzel bir görünüm kazandırabilir. Göz yormayan canlı renkleri sayesinde telefonunuzu canlandıracağını düşündüğüm tema denemeye değer.

LG G3

LG G3’te kullanılan arayüzün, diğer telefonlarda kullanılan arayüzün aksine daha basit olduğu kaçınılmaz bir gerçek. LG G3 teması da LG’nin kullandığı arayüzü sunarak G3 kullanıyormuş hissi yaratıyor.

HoloGlass

HoloGlass teması, diğer temalardan farklı bir işlev ile farkını ortaya koymuş diyebilirim. Seçtiğiniz bir fotoğrafı, bazı uygulamalarınızın arka planı haline getirebiliyor. Saydam görünüme odaklanan temada seçtiğiniz resim Ayarlar, Telefon ve Mesajlaşma gibi uygulamaların da arka planını oluşturuyor.

Hazy Smooth White

Canlı ve parlak renklerden hoşlanıyorsanız hiç düşünmeden Hazy Smooth White temasını kullanabilirsiniz. Kendine özgü ikon paketi ve minimal tasarımı gerçekten göz dolduruyor ve beğeniyi hak ediyor.

Material Teal

Lollipop renklerini temel alan Material Teal temasında, siyah renge daha çok ağırlık verilmiş. Yazı tipleri, gezinti çubuğu simgeleri ve genel olarak temayı ele aldığımızda L-Ready’ye yakın bir tema olduğu gözlerden kaçmıyor.

Obsidian

Adını aldığı Obsidyen taşı gibi siyah renkli bir tasarıma sahip olan tema, her ne kadar siyah ağırlıklı temalardan hoşlanmasam da dikkatimi çekti diyebilirim. Uyarı çubuğu, klavyesi, ikonları gerçekten hoş bir görünüme sahip.

OneL+ Grey

Android Lollipop ve KitKat arayüzlerini bir araya getirerek hoş bir tasarıma dönüşen OneL+ Grey temasının bazı kısımlarında beyaz renge ağırlık verilmiş. Temada dikkat çeken en büyük sorun ise gezinti düğmelerinin küçük olması diye düşünüyorum.

Pressor

Koyu renkli temalardan içiniz karardıysa sade bir görünüm sunan ve çoğunlukla beyaz arka planlardan oluşan Pressor temasını size tavsiye edebilirim. Beyaz, gri ve turuncu renklerden oluşan temanın ikonlarının gayet hoş göründüğünü söyleyebilirim.

Simplicity Pine

Yine siyah renk ağırlıklı bir tema olan Simplicity Pine, yeşil tonlarla süslenerek modern bir görünüm kazandırılmış. KitKat arayüzünü andıran temanın gezinti düğmeleri ise HTC’nin kullandığı düğmelere çok benziyor.

Android Hakkında Aklınızı Başınızdan Alacak 5 Gerçek

YORUMLAR