Durum Çok Ciddi Diyenlere Karşı Panzehir Olabilecek 8 Güzide Görsel

Facebook'un son dönemdeki yeni sorunu şüphesiz durum çok ciddi mesajlarıdır. Bu mesajlara karşı içimizden geçenleri anlatan 8 görseli sizler için derledik.

Durum Çok Ciddi Diyenlere Karşı Panzehir Olabilecek 8 Güzide Görsel

Bildiğiniz gibi son zamanlarda Facebook'ta hızla yayılan bir bildiri mesajı var. Bu mesajın güvenlik için yayınlandığı ve durumun çok ciddi olduğundan bahsediliyor. Açıklama yapılmasına rağmen neredeyse her profilde rastladığımız bu sahte bildirinin paylaşımına bir süre daha devam edilecek gibi gözüküyor.

Sizlere daha önce bu haberimizde bu tür bildirileri dikkate almamanız gerektiğinden söz etmiştik. Bu tür bildirimlerin herhangi bir resmi dayanağının olmadığı ve paylaşılmasından sonra da hiçbir etki oluşturmadığını buradan tekrar söyleyelim. Hala ısrarlı bir şekilde bu bildiriyi paylaşanlar varsa kibar bir şekilde onları uyarabilirsiniz.

Durum ciddileşmeden ana konumuza gelelim. Bu blog yazımızda sizler için "durum çok ciddi" konulu hazırlanan görselleri derledik. Bu görseller Facebook kullanıcılarının son çılgınlığı olan durum çok ciddi bildirisine karşı yapılmış. Oldukça eğleneceğinizi düşündüğümüz bu görsellerle sizleri baş başa bırakıyoruz.

1) Açılışı yapalım...

2) Yav he he dercesine

3) Dürüm derken?

4) O zaman dans!

5) İnce...

6) Bu kadar kolay mıydı?

7) Bakın bu çok iyi.

8) E artık hala durum çok ciddi diyenler varsa...

Listemiz burada sona eriyor, umarım eğlenmişsinizdir. Resimlerin kaynağı olan (bize ait değildir) bobiler ve incicaps üyelerine bu güzel montajları için buradan  teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Facebook Messenger Uygulaması Yüklenmeden Nasıl Kullanılır?

Facebook Arkadaş Listenizi Nasıl Gizlersiniz?

YORUMLAR