Cut The Rope Oyununu Web Tarayıcınızdan Oynayın

Cut The Rope, 2010 yılında iPhone oyunu olarak üretilmiş ve kısa sürede 60 milyon indirilme rakamına ulaşarak popüler olmuş bir oyun. 2011 CES organizasyonunda HTML5 destekleyen tüm tarayıcılarda ve özellikle Microsoft ile yapılan işbirliği sayesinde özel

Cut The Rope Oyununu Web Tarayıcınızdan Oynayın

Cut The Rope, 2010 yılında iPhone oyunu olarak üretilmiş ve kısa sürede 60 milyon indirilme rakamına ulaşarak popüler olmuş bir oyun. 2011 CES organizasyonunda HTML5 destekleyen tüm tarayıcılarda ve özellikle Microsoft ile yapılan işbirliği sayesinde özel olarak IE9 web tarayıcısında oynanabileceği duyurulmuştu. Ve o gün geldi. Internet Explorer 9 'da en verimli şekilde oynayabileceğiniz ve Windows 7 durum çubuğunuza ekleyebileceğiniz bir uygulama olarak karşımızda. Boş zamanlarınızda keyifle oynayabileceğiniz favori oyununuz olmaya aday.

Cut The Rope, 2010 yılında rus bir yazılımcı olan Semyon Vionov tarafından hazırlanmış. Zeptolab firması tarafından geliştirilen, Pixel Lab firması tarafından desteklenen bulmaca oyununda, "Om Nom" isminde kurbağa benzeri yeşil bir canavarı beslemeye çalışıyorsunuz. Fizik kurallarının işlediği oyunda canavarınıza besinini ulaştırmak için sabitlenmiş noktalara bağlı ipleri, havada uçuşan baloncukları kullandığınız cihaza göre farenizle ya da parmaklarınızla kesmeniz ve patlatmanız gerekiyor. 25 seviyeden oluşan oyunda her seviyede yeni objeler ve bonus bölümleri yer alıyor. Oyunun sadece Internet Explorer için yeni ve özel seviyeleri hazırlanmış olduğu belirtiliyor. Bu sevimli canavarın üzülmesini istemezsiniz değil mi?

Oyun, Objective-C ile hazırlanmış ancak Javascript'e dönüştürülerek HTML5 sayesinde özellikle IE9 ve tüm HTML5, CSS3 destekli web tarayıcılarında kullanılabilir hale getirilmiş. Oyunu Internet Explorer 10, Internet Explorer 9, Chrome, Firefox, Safari web tarayıcınızdan, oyunun resmi web sitesi Cuttherope.ie 'ye girerek oynayabilir, Beautyoftheweb.com üzerinden indirerek Window 7 durum çubuğunuza ekleyebilirsiniz. 

Oyunun iPhone, Android uygulamasına ve Windows 7 için durum çubuğu kısayol eklentisine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Oyunun Windows 7 kısayol çubuğunu yüklediyseniz otomatik olarak IE9 veya IE10 web tarayıcınızda oynayabilirsiniz. İsterseniz diğer modern HTML5 destekli web tarayıcılara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz ve oyunu sorunsuz şekilde tarayıcınız üzerinden oynayabilirsiniz.

YORUMLAR