Çevrimiçi Müzik Dinlemek İçin En İyi 6 Uygulama

En iyi müzik dinleme programı hangisi? Hazırladığımız bu yazıda internet üzerinden müzik dinleyebilmenize olanak tanıyan programları listeledik. İşte detaylar!

Müzik dinleme programı sayesinde akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar gibi cihazlar üzerinden müzik dinleyebilirsiniz. Günümüzde pek çok müzik hizmeti bulunuyor. Bu yazıda bu konuda en başarılı hizmetleri bir arada topladık.

Müzik dinlemek de bu ihtiyaçlardan bir tanesi ve dolayısıyla son birkaç yıldır çevrimiçi müzik dinleme uygulamaları büyük gelişim gösterdiler. Her ne kadar özellikle telif hakları ihlallerinden dolayı pek çok müzik servisi hizmet vermeyi durdursa da şu anda servis verebilecek halde olanları müzik şirketleriyle anlaşarak yollarına devam edebildiler.

iPhone'da Ücretsiz Müzik İndirme Nasıl Yapılır?
MOBİL

iPhone'da Ücretsiz Müzik İndirme Nasıl Yapılır?

iPhone müzik nasıl indirilir? Spotify, Apple Music, YouTube Music gibi hizmetleri pahalı buluyorsanız iPhone'a bedava müzik indirme yollarını araştırıyor olabilirsiniz.

Hazırladığımız listede yer alan hizmetler sayesinde internet üzerinden müzik dinleyebilirsiniz. Dilerseniz sizin için derlediğimiz 6 adet popüler müzik platformlarına aşağıda göz atabilirsiniz.

En İyi 6 Müzik Dinleme Programı Listesi

  • Fizy
  • Apple Music
  • Spotify
  • Deezer
  • SoundCloud
  • Grooveshark

Yukarıda çevrim içi müzik dinleyebilmenize olanak tanıyan uygulamaları sıraladık. Bu platformların ayrıntılarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. Fizy

Basit ve kullanışlı bir web uygulaması olan Fizy’nin avantajları bilgisayarınızın kaynaklarını oldukça hafif bir biçimde kullanabilmesi, sosyal medya entegrasyonu ve dinlediğiniz parçaların kliplerini de YouTube kullanarak gösterebilmesi. Ancak ne yazık ki en iyi ses kalitesi dalında Fizy diğer rakiplerinden geride kalıyor.

2. Apple Music

Teknoloji devi Apple tarafından 2015 yılında kullanıma sunulan Apple Music, dijital müzik hizmetidir. Günümüzde tüm dünyada çok fazla kişi tarafından kullanılan platformun kütüphanesinde çok sayıda müzik yer alıyor. Platform üzerinden beğendiğiniz müziklerden oluşan oynatma listesi oluşturabilirsiniz.

Platformda 1 ay ücretsiz deneme sürümü bulunuyor. Eğer platformun neler sunduğunu merak ediyorsanız deneme sürümünden yararlanabilirsiniz. Bir ayın sonunda ücret kesilmeye başlar. Bu nedenden dolayı deneme süresi bitmeden aboneliğinizi iptal etmelisiniz.

3. Spotify

Spotify, dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip dijital müzik platformudur. Müzik konusunda çok geniş bir yelpazeye sahip olan platformda müziklerin yanı sıra podcast'ler de mevcut. Uygulamada ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı sürüm bulunuyor. Ücretli sürümde çeşitli avantajlar bulunuyor.

Başarılı platformun ücretli versiyonunda çevrim dışı müzik dinleme özelliği mevcut. Bu özellik sayesinde indirdiğiniz şarkıları internetiniz olmadığı zamanlarda dinleyebilirsiniz. Belirli bir ücret karşılığında abone olabilirsiniz.

4. Deezer

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolay bir kullanım sunan Deezer, çok başarılı bir dijital müzik hizmetidir. Popüler hizmet üzerinden içerik kütüphanesinde yer alan müzikleri dinleyebilirsiniz. Bir çalma listesi oluşturarak beğendiğiniz müzikleri bir arada toplayabilirsiniz.

5. SoundCloud

SoundCloud da ünlü şarkıcıların parçalarına değil amatör veya profesyonel olarak müzik yapan, müziklerini internette paylaşarak ün kazanmak isteyen müzisyenlerin parçalarına ulaşabildiğiniz bir web uygulaması. Kendi içerisinde oldukça keyifli bir topluluğa sahip ve dinleyicileri oldukça aktif durumda.

6. Grooveshark

İnternet’ten çevrim içi müzik dinleyenlerin en çok beğenisini kazanan web uygulamalarından birisi de Grooveshark. Yüksek ses kalitesi ve oynatma listeleri oluşturabilmesi, kolay kullanımı gibi etkenler kendisini kullanmaya bizleri ikna etse de telif haklarından dolayı pek çok albümü sisteminden kaldırması ve ağır, bilgisayarı zorlayan arayüzü nedeniyle eksikleri de mevcut durumda.

Temel olarak kullanılan web müzik uygulamalarından hangisini kullanacağınıza karar verirken değerlendirmelerimizi kullanabilirsiniz. Ayrıca alternatif uygulamalar hakkında yorum yazarak hem bizi hem de diğer ziyaretçilerimizi bilgilendirebilirsiniz.

Bu yazıda en iyi 6 müzik dinleme programı listesi hazırladık. Hazırladığımız liste ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR