avast! 7 Beta Sürümlerinin Öne Çıkan Özellikleri

avast! güvenlik yazılımlarının yeni beta versiyonu 7'nin ekran görüntüleri ve öne çıkan özellikleri.

avast! 7 Beta Sürümlerinin Öne Çıkan Özellikleri

Geçtiğimiz Ocak ayında kayıtlı kullanıcı sayısını 190 milyona çıkartan avast!, kullanıcıları yeni sürümleriyle tanıştırmaya hazırlanıyor. avast! Free Antivirus, avast! Pro Antivirus ve avast! Internet Security'nin yeni versiyonları beta olarak karşımıza çıktı bile. avast!'ın 7 beta sürümleri kısa bir süre sonra kararlı sürümleriyle yer değiştirecek. 

Beta sürümleri yayınlanan yazılımların öne çıkan özellikleriyle hemen tanışmak isteyenler programları kurarak denemeye başlayabilirler. Kararsız sürümlerden kaynaklanabilecek hatalarla boğuşmak istemeyen kullanıcıların kararlı sürümleri kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Gelelim avast! 7 beta güvenlik yazılımlarının ekran görüntüleri ve yeni eklenen özelliklerine.

Yeni kurulum paketi: avast! 7 beta sürümüne eklenen yeni kurulum paketi kullanıcıları "custom", "express" ve "compatible" seçenekleriyle karşılıyor. Yeni eklenen "compatible" seçeneği sayesinde avast! 7 ürünleri bilgisayar savunmasında ikinci bir kalkan görevi görecek. Bu seçenekle kurulum yaptığınızda program, başka bir güvenlik yazılımıyla uyumlu çalışabilecek.

Arayüz düzenlemeleri: avast! 7 beta sürümlerinin arayüzünde büyük bir değişiklik yapılmadı ancak küçük düzenlemelerle kullanım kolaylaştırıldı.

Uzaktan erişim desteği: avast! 7 ile karşımıza çıkan en dikkat çekici yeni özellik uzaktan erişim desteği. Hem başka bilgisayarlara uzaktan erişmek hem de sizin bilgisayarınıza erişilebilmesi için eklenen özellik sayesinde bilgisayar konusunda problem yaşayan yakınlarınıza kolayca yardımcı olabilirsiniz.

Yine bulut tabanlı çalışan "FileRep" servisi ise kişisel dosya ve internet sitelerinin güvenli olup olmadıklarını kontrol ediyor.

avast! 7 beta sürümlerindeki diğer yeni özellikler:

  • Sandbox, Autosandbox ve tarayıcı koruması geliştirildi.
  • Ayarları içe veya dışa aktarma özelliği getirildi.
  • Win8 Developer Preview desteği eklendi.



YORUMLAR