Arkadaşlarınızla Çevrimdışı Oynayabileceğiniz 10 Android Oyunu

Artık hepimiz internete bağımlı yaşayan toplumlar olduk. Elbette internet bir anda bilim kurgu filmlerindeki gibi çökecek değil. Fakat zaman zaman internetsiz kaldığımız da oluyor.

Arkadaşlarınızla Çevrimdışı Oynayabileceğiniz 10 Android Oyunu

Artık hepimiz internete bağımlı yaşayan toplumlar olduk. Elbette internet bir anda bilim kurgu filmlerindeki gibi çökecek değil. Fakat zaman zaman internetsiz kaldığımız da oluyor.


İnternetin çekmediği zamanlarda veya arkadaşlarınızla bir aradayken sizde internet varken onlarda yoksa, birlikte nasıl vakit geçiriyorsunuz? Android cihazlarınızda çevrimiçi çoklu oyunculu oynayabileceğiniz belki binlerce oyun var. Fakat çevrimdışı arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyun sayısı daha kısıtlı. Yukarıdaki gibi bir durumda kaldığınızda yardımınıza yetişecek bu oyunlar ile de arkadaşlarınızla eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Yani eğlenmek için aslında internete ihtiyacınız yok.

İnternet olmadan yani çevrimdışı bir şekilde Android cihazlarınızda arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunları derledik bugün. Size de listemize göz atmanızı tavsiye ederiz.

2 Player Reactor

Çevrimdışı arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunlar listemizdeki ilk oyun 2 Player Reactor. Tek bir oyun olmayan bu uygulama içerisinde beraber oynayabileceğiniz çeşitli mini oyunlar bulunuyor.

10 milyondan fazla indirilmiş olan bu oyun paketindeki bulunan 18 farklı oyun ile arkadaşlarınızla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Uygulamadaki oyunlardan bazıları hızlı davranma ve hızlı reaksiyon üzerine kuruluyken bazıları ise tamamen bilgi ve bulmaca çözme yeteneklerine dayanıyor. Bu yüzden de her yaşa uygun olduğunu söyleyebilirim.

Air Hockey Deluxe

Air Hockey denen oyun zaten hepimizin bildiği, atari ve oyun salonlarında pek çok jeton harcadığımız ve arkadaşlarımızla birlikte oynadığımız oyunlardan birisi. Bu oyun da yine 10 milyondan fazla indirilmiş.

Air hockey oyununda klasik air hockey masasında oynuyorsunuz. Grafikleri neon renklerle süslenmiş ve göze çarpan şekilde dizayn edilmiş olan oyunun fizik motoru da başarılı.

İsterseniz 2 kişi aynı cihazda oynayabileceğiniz oyunda ses efektleri de düşünülmüş. Yine 6 farklı masa setinden birini seçerek oynayabiliyorsunuz.

Benji Bananas

Yine arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir diğer oyun olan Benji Bananas bir beceri oyunu diyebilirim. Maymunlarla daldan dala atladığınız ve havadaki muzları kapmaya çalıştığınız çok eğlenceli bir oyun.

Oyunda amacınız daldan dala atlarken en çok muzu toplamak ve en yüksek puanları kazanmak. Bir sonsuz koşu oyunu gibi düşünebileceğiniz oyunda koşmak yerine atlıyorsunuz ve yatay olarak ilerliyorsunuz.

Oyunu bölünmüş ekran olacak şekilde iki kişi oynayabilmeniz de mümkün. Ayrıca oyunun grafikleri, müzikleri ve ambiyansı da gayet etkileyici.

Buzzer Arena

Bir diğer oyun paketi olarak adlandırabileceğimiz ve içerisinde arkadaşlarınızla aynı cihaz üzerinden oynayabileceğiniz çeşitli oyunlar bulunduran uygulama da Buzzer Arena.

Uygulamada matematik oyunu, futbol, basketbol, hazine avı, renk-isim, aç maymun, hafıza kartları, puzzle, ülke bayrakları, bilardo gibi pek çok oyun bulunuyor. Oyunları 4 kişiye kadar birlikte oynayabiliyorsunuz.

Böylece internet olmadığı zamanlarda arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli vakit geçirebiliyor, oyun üzerinde kazandığınız altınlarla yeni oyunlar açtırabiliyorsunuz.

Crust

Crust oyunu aslında eskiden atarilerimizde çok oynadığımız oyunlardan birisi. Hatırlıyorsanız atarilerde oynadığımız mağara oyunları vardı ve bu oyunlarda uçaklarımızı mağara duvarlarına çarpmadan ilerlemeye çalışıyorduk.

Aynı zamanda da karşımıza çıkan düşman uçaklarını vurmaya çalıştığımız bu oyun artık Android cihazlarımızda. Tek başınıza da oynayabileceğiniz bu oyunu internet üzerinden veya internet olmadığında aynı cihazda arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz.

Oyunda bir de hikaye modu ile 3 çevrimiçi mod bulunuyor. Bu şekilde 8 oyuncuya kadar oynayabiliyorsunuz. Aynı cihaz üzerinde ise iki kişi birlikte oynayabiliyorsunuz.

Gravity Guy

Gravity Guy da yine Benji Bananas benzeri, hatta Jetpack Joyride'a da çok benzeyen bir koşu oyunu diyebilirim. Yatay olarak kontrol ettiğiniz oyunda kahramanınız ile yer çekimi kurallarına karşı koyabiliyorsunuz.

Bu oyunu da aynı cihaz üzerinde bölünmüş ekran şeklinde arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyor ve internet olmadığında bile eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Oyunda 30 level de bulunuyor. Yine 3 farklı dünya ile HD grafikleri ve eğlenceli animasyonları ile dikkat çekiyor diyebilirim.

Orbital Free

Orbital Free de yine iki kişi aynı cihaz üzerinde arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz bir puzzle oyunu. Fakat diğer puzzle oyunlarından farklı olarak gayet orijinal bir oyun tarzı ve şekli var diyebilirim.

Oyun ilk önce iOS cihazlar için çıkmış ve ardından da Android'e gelmiş. Amacınız ise ekrandaki daireleri yok etmek. Bunun için elinizdeki silahı kullanarak ateş ediyor ve duvara ve dairelere çarpmaya çalışıyorsunuz.

3 farklı oyun modu bulunan oyunun neon renkleri ve etkileyici görselleri de sizi kendine çekiyor. Oyuna Facebook ile bağlanabiliyor ve liderlik listelerinde kendinizi gösterebiliyorsunuz.

Pocket Soccer

Pocket Soccer da arkadaşınızla internet olmadan oynayabileceğiniz, adı üzerinde, bir futbol oyunu. Normalde bozuk paralarla masa üzerinde parmaklarımızla oynadığımız oyunu biliyorsanız onun mobil versiyonu diyebilirim.

Oyunu ister bilgisayara ister arkadaşlarınıza karşı tek cihaz üzerinde oynayabilirsiniz. 70'den fazla  ülke arasında seçim yapabilir ve çeşitli oyun modlarında oynayarak özel futbol sahalarının, topların ve diğer özelliklerin kilidini açabilirsiniz.

Futbol oynamayı seviyorsanız ve arkadaşlarınızla internet olmadığında yapacak bişeyler arıyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Tap Battle

Adı kendinden açıklayıcı bir oyun diyebileceğim Tap Battle oyununda tek yapmanız gereken ekrana parmaklarınızla dokunarak en hızlı ve en çok sayıda dokunan kişi olabilmek.

Basit olmasına rağmen gayet eğlenceli bir oyun olan Tap Battle'ı arkadaşınızla birlikte bölünmüş ekran şeklinde oynayabiliyorsunuz. Oyunda amacınız ise 10 saniye boyunca ekrana olabildiğince hızlı bir şekilde dokunmak.

Ekrana en çok dokunan ise oyunu kazanıyor. İstediğiniz kadar parmağınızı da kullanabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için bu oyunu da deneyebilirsiniz.

Wizard Wars

Listemizdeki en son oyunumuz ise bir diğer eğlenceli beceri oyunu. Bu oyunu da çevrimdışı olarak bölünmüş ekran şeklinde arkadaşlarınızla oynayabiliyor ve keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Oyunda amacınız karşınızdaki büyücüyü yenmek. Bunun için 7 farklı büyüden istediğinizi seçiyorsunuz ve ardından karşınızdaki büyücüye bu büyülerle saldırıyorsunuz.

Tap Battle'ı andıran bu oyunda ise hız ile birlikte bu kez taktiksel olmak da işin içine giriyor ve çok daha eğlenceli bir hal alıyor diyebilirim.

YORUMLAR