Apple Music ve Spotify için Uyku Zamanlayıcı Nasıl Ayarlanır?

Apple Music ve Spotify’da uyku zamanlayıcı ayarlama nasıl yapılır? Bu işlemi gerçekleştirmek için yalnızca birkaç adımı sırası ile uygulamanız gerekiyor.

Apple Music ve Spotify’da uyku zamanlayıcı ayarlama işlemi için hangi adımların uygulanması gerekiyor? Bu sorunun yanıtını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Hazırladığımız rehberde söz konusu işlemin nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde açıkladık.

İşten veya okuldan evinize geldiğinizde kafanızı boşaltmak için gerçekleştirdiğiniz eylemlerden birisi de kulaklığınızı takıp yatağınızda müzik dinlemekse bir süre sonra uykuya daldığınızda sabah karşılaşacağınız sürpriz telefonun pil seviyesinin yarıya kadar düşmesi olacaktır.

Söz konusu durum ile karşılaşmamak adına tercih ettiğiniz müzik uygulaması için uyku zamanlayıcıyı nasıl ayarlamanız gerektiğini adım adım gösteriyoruz.

Spotify Ücretli mi? Spotify Ücretsiz Kullanma Nasıl Yapılır?
MOBİL

Spotify Ücretli mi? Spotify Ücretsiz Kullanma Nasıl Yapılır?

Spotify ücretli mi? Spotify ücretsiz kullanma için hangi adımlar takip edilmelidir? Spotify'da ücretsiz (free) hesap kullanmak mantıklı bir seçim mi? Bu soruları cevaplayarak Spotify'da nasıl bir hesap kullanmanız gerektiğine ilişkin soru işaretlerinizi gidermeye çalıştık.

Gün boyunca işte, okulda, dışarıda müzik dinlemek yeterli gelmiyor evinize geldiğinizde de yatağınızda günün stresini atmak, kafanızı dağıtmak, eğlenmek adına müzik dinlemeyi tercih ediyorsanız kulaklıkla uyuya kalma durumunu en az bir kere yaşamışsınızdır.

Gece boyunca müzik sürekli olarak aktığından sabah kalktığınızda ilk işiniz telefonunuzu şarj etmek olacaktır. Bunu engellemenin yolu uyku zamanlayıcı ancak ne Apple Music’te ne de Spotify’da zamanlayıcı seçeneği bulunmuyor.

Müziğin dilediğimiz süre sonunda otomatik olarak durdurulmasını nasıl sağlayacağız? iPhone kullanıcısı olarak ek bir uygulamaya ihtiyaç duymadan müziğin otomatik kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Apple Music ve Spotify’da Uyku Zamanlayıcı Ayarlama Adımları

  • Müzik uygulamasını açın.
  • Bir müzik açın.
  • Müzik çalar durumdayken Saat uygulamasını açın.
  • Sayaç sekmesine girin.
  • Müziğin otomatik olarak kapanacağı süreyi belirleyin.

Dijital müzik uygulamasında uyku zamanlayıcısını ayarlayabilmek için bazı adımları uygulamanız gerekiyor. Hazırladığımız rehberde yer alan adımlar sayesinde söz konusu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Müzik uygulamasını (Apple Music, Spotify, Deezer vs.) açın. Müzik çalar durumdayken Saat uygulamasına girin veya Denetim Merkezi'nden zamanlayıcıya dokunun. Sayaç sekmesini görüntüleyin ve müziğin otomatik olarak kapanacağı süreyi belirleyin.

Apple Music Nedir, Ücretli mi?

Apple Music, teknoloji devi Apple tarafından kullanıma sunulan bir dijital müzik hizmetidir. Haziran 2015 tarihinde erişime açılan Apple Music, günümüzde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan popüler bir hizmet.

Kütüphanesinde çok fazla sayıda müziğin yer aldığı dijital müzik platformunda 1 ay ücretsiz deneme sürümü bulunuyor. Bir ayın sonunda ücret kesilmeye başlar. Bu sebepten ötürü deneme süresi bitmeden aboneliğinizi iptal etmelisiniz.

Spotify Nedir, Ücretli mi?

Dijital müzik hizmeti denildiğinde akla ilk gelen isim olan Spotify, çok başarılı bir arayüze sahip. Oldukça kolay kullanımı ile dikkat çeken uygulamada çeşitli özellikler bulunuyor. Bu sayede kullanıcı deneyimi üst seviyeye çıkıyor.

Dünya genelinde çok büyük bir popülerliğe sahip olan dijital müzik platformunun ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı sürümü bulunuyor. Ücretli sürümde bazı avantajlar yer alıyor. Ücretli sürümde belirli bir ücret karşılığında abone olmanız gerekiyor.

Bu yazıda dijital müzik uygulamalarında uyku zamanlayıcısının nasıl ayarlanabileceğini açıkladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR