Android'de Uygulama Klasörleri Nasıl Oluşturulur?

Android cihazlarınızdaki uygulamaları çeşitli klasörler içerisinde toplayarak daha düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Android'de Uygulama Klasörleri Nasıl Oluşturulur?

Android işletim sistemli cihazlarınızda çok fazla uygulama varsa ve aralarında kayboluyorsanız, bu uygulamaları çeşitli klasörler içerisinde toplayarak daha düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Akıllı telefonlar için geliştirilen uygulamaların sayısı arttıkça, cihazlarımızda yüklü olan uygulamaların da sayısı aynı oranda artmaya devam ediyor. Onlarca uygulamanın içinden, aradığınızı bulmakta zorlanıyorsanız sizlere önerimiz: uygulama klasörleri oluşturmanız. Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız okumaya devam edebilirsiniz.

Uygulamalar menüsündeyken cihazınızın seçenekler butonuna basıyoruz.

Bu menüden Klasör oluştur seçeneğine dokunuyoruz.

Klasör adını girdikten sonra Tamam butonuna basıyoruz.

Uygulamalarınız arasında yerini alan klasöre uygulamaları taşımak için, telefonunuzun seçenekler düğmesine tekrar basın ve Düzenle seçeneğine tıklayın. Oluşturduğunuz klasörü seçtiğinizde gördüğünüz gibi artı butonu görünüyor, bu butona basıyoruz.

Klasöre eklemek istediğiniz uygulamaları işaretledikten sonra Tamam butonuna bastığınızda, seçili uygulamaları klasöre taşımış olacaksınız. Bu sayede aradığınız her uygulamaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Not: Uygulamalar menüsünde yer alan uygulamaları, sürükle bırak yöntemini kullanarak ana ekranda alt kısımda bulunan uygulamaların üzerine sürükleyerek de klasör oluşturabilirsiniz.

Android için Yolculuk Paylaşımı Uygulamaları

Android için En İyi Zombi Oyunları

YORUMLAR