Android için Yolculuk Paylaşımı Uygulamaları

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yolculuk paylaşımı uygulamalarıyla seyahatlerinizi daha uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.

Android için Yolculuk Paylaşımı Uygulamaları

Popülerliğini her geçen gün artıran yolculuk paylaşımı uygulamaları sayesinde, sizinle aynı yöne giden araç sahipleriyle Android cihazlarınız üzerinden iletişim kurarak yolculuğunuzu daha ekonomik bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. İşte sizler için seçtiğimiz yolculuk paylaşımı uygulamaları.

1. BlaBlaCar

Bu tür uygulamalar arasında öncü olma niteliği taşıyan ve ülkemizde de popüler olan BlaBlaCar uygulamasını kullanarak şehirlerarası yolculuklarınızı oldukça uygun fiyatlarla gerçekleştirebiliyorsunuz. Araç sahibiyseniz de hem yakıt masraflarınızı düşürebiliyor hem de kendinize yol arkadaşı bulabiliyorsunuz.

2. Uber

Uber uygulamasıyla gitmek istediğiniz yere daha kolay ulaşabilmek için özel araç çağırabiliyorsunuz. 30 ülkede 130’dan fazla şehirde hizmet veren Uber’i, özel araç dışında taksi çağırmak için de kullanabilirsiniz. Yolculuk sonunda ödemenizi isterseniz nakit, isterseniz de PayPal, Google Cüzdan ya da kredi kartıyla yapabiliyorsunuz.

3. Volt

İstanbul’da yaşayan ve şehir trafiğinde kalabalık toplu taşıma araçlarında vakit kaybetmek istemeyenler için oldukça faydalı görünüyor. Harita üzerinden araçları ve güzergahlarını görebileceğiniz uygulamada, size uygun olan aracı seçerek talep gönderebiliyor ve birlikte seyahat etmeye başlayabiliyorsunuz.

4. RideWith

Google’ın desteğiyle yürütülen proje ile aynı yöne giden kişiler buluşarak, masrafları bölüşüyor ve bu sayede ekonomik şekilde seyahat edebiliyorlar. Profil oluşturduktan sonra gideceğiniz yönü belirterek, talebinizi gören kullanıcıların sizinle iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.

Not: RideWith uygulaması şimdilik ülkemizde kullanılamıyor.

Android için En İyi RSS Uygulamaları

Android'de Ana Ekrana Web Sitesi Kısayolu Nasıl Eklenir?

YORUMLAR