Android için En İyi RSS Uygulamaları

Her gün onlarca siteyi geziyor ve içeriklerini takip etmek durumunda kalıyorsanız, sizler için hazırladığımız RSS uygulamalarıyla bu işi daha kolay hale getirebilirsiniz.

Android için En İyi RSS Uygulamaları

Her gün onlarca siteyi geziyor ve içeriklerini takip etmek durumunda kalıyorsanız, sizler için hazırladığımız RSS uygulamalarıyla bu işi daha kolay hale getirebilirsiniz.

Tooltapp

Android işletim sistemli cihazlarınızın gizli kalmış özelliklerini ortaya çıkaran Tooltapp uygulaması, size özel haber, ipuçları, oyun ve uygulama gibi pek çok kaliteli içerik sunuyor. Ülkemizin en güvenilir kaynaklarından seçilen içerikler sayesinde, kullandığınız cihazın bilmediğiniz özelliklerini keşfedebilmeniz mümkün. İçerikleri favorilerinize ekleme, paylaşma, oylama gibi özellikler sunan Tooltapp, oldukça şık ve modern tasarımıyla göz dolduruyor.

Flipboard

Kişiselleştirilebilir bir magazin dergisi olarak tanımlayabileceğimiz Flipboard’da yer alan içerikleri magazin dergisi tadında inceleyebiliyorsunuz. The New York Times, People, Forbes ve BBC gibi herkes tarafından bilinen yayınları takip edebilmenize imkan veren uygulama başlangıcında kendi zevkinize göre konular takip ederek size özel derginizi oluşturabilirsiniz.

Feedly

Google Reader, Twitter, Tumblr, Facebook, Instapaper ve Read it servislerini kullanabilme imkanı sayesinde tüm içeriklerinizi web üzerinde barındıran uygulama, istediğiniz yerden ve cihazdan hesabınıza giriş yaparak kaldığınız yerden devam edebilme olanağı sunuyor. 

Bundle

Gündem, spor, flaş haberler, ekonomi gibi pek çok kategoride haberler sunan Bundle uygulamasında haber kaynağı seçimi ve favori haberler gibi çeşitli özellikler bulunuyor. Bildirim olarak da haberleri alabileceğiniz uygulamada, haberleri arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Medium

Birçok yazar ve farklı konularda pek çok makale içeren Medium uygulaması ile birbirinden renkli yazılara ulaşabilirsiniz. Kendi makalelerinizi de paylaşabileceğiniz uygulama, blog ruhunu taşıyor diyebilirim.

Drippler

Android işletim sistemli cihazlarınız için faydalı bilgiler sunan Drippler uygulamasında widget desteği ile birçok aracı cihazınızın ana ekranına taşıyabiliyorsunuz. Siz de cihazlarınız için faydalı ipuçlarına göz atmak isterseniz Drippler uygulamasını deneyebilirsiniz.

SmartNews

SmartNews uygulaması, Android cihazlarınızda ilgi duyduğunuz haberleri size sunan başarılı bir uygulama. SmartView özelliğiyle haberlerin yükleme süreleri minimuma indirilerek daha hızlı bir şekilde açılmasına imkan veren uygulamada yer alan kaynaklar: NBC News, TechCrunch, The Huffington Post, Bleacher Report, Quarts, The Verge, Vox.com, Reuters, AP, Perez Hilton olarak sıralanıyor.

Müzisyenler için En İyi 7 Android Müzik Uygulaması

Android'de Fotoğraflar Nasıl Gizlenir?

YORUMLAR